Курячий рулет & nbsp; з чорносливом – обов'язковий атрибут святкового застілля. Такий рулет готується тільки з курячої грудки, тобто з білого м'яса, яке добре присмачується спеціями і & nbsp; прянощами.
& nbsp;
Інгредієнти
- 600 г курячого філе (грудка)
- 100 г чорносливу без кісточок
- 1 яйце
- щіпка мускатного горіха
- сіль
Покроковий рецепт приготування
крок 1
Чорнослив замочити гарячій воді. Крок 2
На курячих грудках зробіть поздовжній розріз (але не дорізала їх до кінця), розкрийте їх як книгу і відбийте між двома листами харчової плівки. Крок 3
М'ясо посоліть, присипте мускатним горіхом. Крок 4
Чорнослив обсушити і викладіть в центр відбитого пласта м'яса. Скачайте м'ясо в рулет. Яйце збовтайте і змастіть їм курячі рулети з усіх боків. Розігрійте духовку до 180 градусів і поставте туди деко з рулетами. Запікайте рулети 30-40 хвилин.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!