КУРЯЧИЙ Рулет з чорносливом У ДУХОВЦІ

Курячий рулет & nbsp; з чорносливом – обов'язковий атрибут святкового застілля. Такий рулет готується тільки з курячої грудки, тобто з білого м'яса, яке добре присмачується спеціями і & nbsp; прянощами.

& nbsp;

Інгредієнти

  • 600 г курячого філе (грудка)
  • 100 г чорносливу без кісточок
  • 1 яйце
  • щіпка мускатного горіха
  • сіль

Покроковий рецепт приготування

крок 1

Чорнослив замочити гарячій воді. Крок 2

КУРЯЧИЙ Рулет з чорносливом У ДУХОВЦІ

На курячих грудках зробіть поздовжній розріз (але не дорізала їх до кінця), розкрийте їх як книгу і відбийте між двома листами харчової плівки. Крок 3

КУРЯЧИЙ Рулет з чорносливом У ДУХОВЦІ

М'ясо посоліть, присипте мускатним горіхом. Крок 4

КУРЯЧИЙ Рулет з чорносливом У ДУХОВЦІ

Чорнослив обсушити і викладіть в центр відбитого пласта м'яса. Скачайте м'ясо в рулет. Яйце збовтайте і змастіть їм курячі рулети з усіх боків. Розігрійте духовку до 180 градусів і поставте туди деко з рулетами. Запікайте рулети 30-40 хвилин.

0/5 (0 Reviews)