Цей італійський пиріг & ndash; своєрідна піца, але з розсипчастим тестом, ніжною сирно-сирною начинкою і шинкою.
Інгредієнти
Для начинки:
- 500 г сухого жирного сиру
- 2-3 ст. л. сметани
- 300 г шинки
- 300 г твердого сиру
- 1 ч. Л. сушених італійських трав
- сіль, мелений чорний перець
- додатково 1 жовток для змазування
Для тіста:
- 4 склянки борошна
- 350 г холодного вершкового масла
- 150 г сметани
- 1/2 склянки цукру
- 1/2 ч. л. солі
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Просійте борошно в чашу комбайна з насадкою «ніж», додайте сіль, цукор і нарізане кубиками холодне вершкове масло. Подрібніть до стану великої крихти, додайте сметану і включіть комбайн ще на 3-4 сек., Щоб тісто зібралося в грудку. Якщо потрібно, додайте 2 ст. л. холодної води. Крок 2
Перекладіть тісто на робочу поверхню і швидко промесіте. Подкатайте в кулю, загорніть в плівку і приберіть в холодильник на 30 хв. Крок 3
Для начинки збийте сир міксером зі сметаною, додайте сіль, перець і сушені трави. Наріжте шинку невеликими кубиками, сир натріть на крупній тертці. Змішайте сирну начинку з шинкою і сиром. Крок 4
Відокремте трохи тесту для прикраси, решту розділіть на дві нерівні частини. Розкачайте більшу частину тесту в пласт товщиною 3 мм і викладіть в круглу форму з низькими бортиками діаметром 30 см або іншу схожого обсягу. Кінці тесту повинні злегка звисати. Крок 5
Викладіть на тісто начинку і розрівняйте. Крок 6
Розкачайте тісто, викладіть на пиріг, защіпніте і наколи виделкою. Змастіть поверхню пирога жовтком. Крок 7
Тісто для прикраси розкачайте і виріжте три довгі тонкі смужки. Сплетіть з них косу. Викладіть косу уздовж бортика пирога, змастіть жовтком. Крок 8 Розігрійте духовку до 180 ° С. Поставте пиріг в духовку і випікайте 40-50 хв. Подавайте пиріг теплим або повністю остиглим.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!