ІТАЛІЙСЬКИЙ ПИРІГ

Цей італійський пиріг & ndash; своєрідна піца, але з розсипчастим тестом, ніжною сирно-сирною начинкою і шинкою.

 ІТАЛІЙСЬКИЙ ПИРІГ

Інгредієнти

Для начинки:

  • 500 г сухого жирного сиру
  • 2-3 ст. л. сметани
  • 300 г шинки
  • 300 г твердого сиру
  • 1 ч. Л. сушених італійських трав
  • сіль, мелений чорний перець
  • додатково 1 жовток для змазування

Для тіста:

  • 4 склянки борошна
  • 350 г холодного вершкового масла
  • 150 г сметани
  • 1/2 склянки цукру
  • 1/2 ч. л. солі

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

 ІТАЛІЙСЬКИЙ ПИРІГ

Просійте борошно в чашу комбайна з насадкою «ніж», додайте сіль, цукор і нарізане кубиками холодне вершкове масло. Подрібніть до стану великої крихти, додайте сметану і включіть комбайн ще на 3-4 сек., Щоб тісто зібралося в грудку. Якщо потрібно, додайте 2 ст. л. холодної води. Крок 2

ІТАЛІЙСЬКИЙ ПИРІГ

Перекладіть тісто на робочу поверхню і швидко промесіте. Подкатайте в кулю, загорніть в плівку і приберіть в холодильник на 30 хв. Крок 3

ІТАЛІЙСЬКИЙ ПИРІГ

Для начинки збийте сир міксером зі сметаною, додайте сіль, перець і сушені трави. Наріжте шинку невеликими кубиками, сир натріть на крупній тертці. Змішайте сирну начинку з шинкою і сиром. Крок 4

ІТАЛІЙСЬКИЙ ПИРІГ

Відокремте трохи тесту для прикраси, решту розділіть на дві нерівні частини. Розкачайте більшу частину тесту в пласт товщиною 3 мм і викладіть в круглу форму з низькими бортиками діаметром 30 см або іншу схожого обсягу. Кінці тесту повинні злегка звисати. Крок 5

ІТАЛІЙСЬКИЙ ПИРІГ

Викладіть на тісто начинку і розрівняйте. Крок 6

ІТАЛІЙСЬКИЙ ПИРІГ

Розкачайте тісто, викладіть на пиріг, защіпніте і наколи виделкою. Змастіть поверхню пирога жовтком. Крок 7

ІТАЛІЙСЬКИЙ ПИРІГ

Тісто для прикраси розкачайте і виріжте три довгі тонкі смужки. Сплетіть з них косу. Викладіть косу уздовж бортика пирога, змастіть жовтком. Крок 8 Розігрійте духовку до 180 ° С. Поставте пиріг в духовку і випікайте 40-50 хв. Подавайте пиріг теплим або повністю остиглим.

0/5 (0 Reviews)