ФАРБОВАНІ ЯЙЦЯ

В магазинах перед Великоднем продають різноманітні прикраси для яєць & ndash; фарби, обгортки, перекладні картинки і блискучі наклейки. Фарбувати цибулевим лушпинням стало нецікаво. Однак цей спосіб багатьох приведе в здивування.

ФАРБОВАНІ ЯЙЦЯ

Інгредієнти

  • 10 курячих яєць білого кольору
  • червона цибулиння
  • гілочки кінзи або петрушки
  • велика щіпка солі

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

ФАРБОВАНІ ЯЙЦЯ

У тонкого капронової панчохи відрізати носок, зав'язати один кінець міцним вузлом. Велику каструлю наповнити гарячою водою, покласти лушпиння цибулі і довести до кипіння. Зняти з вогню і дати воді охолонути під кришкою. Крок 2

ФАРБОВАНІ ЯЙЦЯ

Тим часом яйця і зелень вимити, які не обсушивать. Розібрати кінзу на невеликі гілочки довжиною приблизно 2,5 см. Прикласти по 2-3 гілочки до мокрого яйцю. Притиснути, щоб вони більш-менш прилипли.
Дуже свіжа зелень погано прилипає. Використовуйте для цього рецепта подвядшие кінзу або петрушку. Тим більше що зовнішній вигляд листочків абсолютно не важливий. Крок 3

ФАРБОВАНІ ЯЙЦЯ

Покласти яйце в панчоху , зробити другий вузол так, щоб панчіх щільно облягав яйце. Якщо листочки трохи зсунулися, поправити їх. Потім покласти наступне яйце, зробити вузол. Таким же чином вкласти в панчоху все яйця з листочками. Найзручніше це робити удвох. Одна людина тримає панчіх, другий вкладає яйця, притискаючи листочки пальцями. Крок 4

ФАРБОВАНІ ЯЙЦЯ

Помістити яйця в каструлю з лушпинням, поставити на середній вогонь, додати сіль і варити 25 хв. Облити холодною водою. Вийняти яйця з панчохи.

0/5 (0 Reviews)