Фаршировані яйця в духовці з сиром & hellip; Нашим людям таке кулінарне диво здасться досить дивним, проте цей різновид грата (oeufs gratin & eacute; s & agrave; la proven & ccedil; ale) є однією з найбільш популярних в селянській провансальської кухні. Причина подібних & laquo; труднощів перекладу & raquo; полягає в тому, що у Франції яйця у вигляді різноманітних омлетів, яєчні і запіканок вважаються цілком самостійною стравою, яке можна подати і на обід, і на вечерю. У Росії ж подібне & nbsp; найчастіше їдять на сніданок. Ну так давайте не будемо суперечити національної традиції і приготуємо фаршировані яйця в духовці з сиром вранці, щоб перевірити на практиці таку незвичайну кулінарну ідею! & Nbsp;
Інгредієнти
- < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> 9 яєць
- 100 г тертого твердого сиру
- 1 зубчик часнику
- 1 невелика цибулина
- 2 ст. л. борошна
- 250 мл молока
- 2 ч. Л. крем-фреш
- щіпка мускатного горіха
- сіль, мелений чорний перець
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> 80 г вершкового масла плюс ще трохи для змащування
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Зваріть яйця круто, 10 хв. Обдайте холодною водою, очистіть і розріжте уздовж навпіл. Крок 2
Приготуйте начинку для фаршированих яєць. Тонко наріжте цибулю, роздушіть і порубати часник. Обсмажте цибулю і часник в половині вершкового масла на невеликому вогні до золотистого кольору, 10 хв. Крок 3
Додайте борошно. Як випливає розмішайте. Потім потроху доливайте молоко, постійно помішуючи, поки суміш не загусне. Посоліть, поперчіть, додайте мускатний горіх і крем-фреш, зніміть з вогню. Крок 4
Змастіть вершковим маслом форму для запікання. Викладіть в неї половинки яєць зрізом вгору. Крок 5
Залийте яйця вмістом з сковороди, посипте тертим сиром і викладіть зверху кілька шматочків вершкового масла. Крок 6
Поставте форму в розігріту до 170 ° С духовку і готуйте фаршировані яйця до появи золотистої скоринки, приблизно 12 хв. Подавайте теплими. Корисна порада
В залежності від сиру смак фаршированих яєць буде істотно змінюватися. Спробуйте додати в цьому блюдо напівтвердий сир, наприклад, гауду або маасдам.
До речіФаршировані яйця в духовці з сиром гарні ще й тим, що їх цілком можна приготувати напередодні ввечері, а вранці перед подачею розігріти в мікрохвильовці. < br /> & nbsp;
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!