Наші рулетики з баклажанів з волоськими горіхами назавжди змінять ваше уявлення про цю, здавалося б, відомої всім закусці. Начинка в даному випадку полягає зовсім не з тертого напівтвердого або плавленого сиру, змішаного з часником: вона більш оригінальна, але в той же час не дуже складна. Основу складають волоські горіхи з кінзою, до яких потім додається кремчіз. Замість нього цілком можна взяти і більш доступний сирний сир. І обов'язково прикрасьте рулетики з баклажанів з волоськими горіхами зернами граната: вони додадуть смаку закуски особливо вишукані ноти.
Інгредієнти
- великі баклажани – 6 шт.
- кінза – 4 гілочки
- часник – 2 зубчики
- очищені волоські горіхи – 200 г
- кремчіз – 90 г
- гранат – 1 шт.
- рослинне масло для смаження – за смаком
- сіль, мелений чорний перець-за смаком
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Для приготування рулетиків баклажани вимити, обсушити, потім наріжте уздовж пластинами завтовшки 1 см. Щедро посоліть їх, залиште на 10 хвилин, потім промийте та висушіть. Таким чином підготовлені баклажани вберуть менше масла при смаженні. Крок 2
У великій сковороді нагрійте рослинну олію і обсмажте пластини баклажанів порціями по обидва боки. Викладіть на паперові рушники, щоб вбрався зайвий жир. Крок 3
Для начинки рулетиков кінзу вимийте і висушіть. Кілька листочків залиште для прикраси. Решта помістіть в чашу блендера, додайте очищений часник і 1/2 ч. Л. солі і подрібніть. Поступово, продовжуючи працювати блендером, додайте все горіхи. Крок 4
Отриману горіхову масу перемішайте з кремчізом. Посоліть і поперчіть за смаком. Намажте кожну пластину баклажана цією сумішшю і скрутіть рулетиком. Встановіть рулетики вертикально, як корчі, на блюдо. Крок 5
Гранат вимийте. Надріжте його шкірку в 4-6 місцях і розберіть плід на часточки. Вийміть зерна. Посипте ними рулетики з баклажанів, прикрасьте листочками кінзи і подайте на стіл. Корисна порада
Щоб волоські горіхи для начинки рулетиків з баклажанів стали більш ароматними і смачними, обсмажте ядерця попередньо на сухій сковороді і потім дайте охолонути.
До речі Рулетики з баклажанів з волоськими горіхами краще приготувати напередодні подачі: вони стануть смачніше. Щоб закуска НЕ заветріться, верх ємності затягніть харчовою плівкою.
& nbsp;
& nbsp;
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!