Неймовірно смачний чізкейк, майже торт. Ніжний чізкейк з цільними ягодами малини відмінно поєднується з шоколадним Брауні, а зверху ніжний ганаш на основі білого шоколаду і малинового пюре.
Малинова троянда x Інгредієнти
- для брауні-основи: шоколад темний гіркий 100 г
- масло вершкове 100 г
- цукор 80 г
- яйця курячі 2 шт.
- борошно 75 г
- какао 2 ч.л.
- для чізкейку: сирний сир 600 г
- сметана 200 г
- цукор 100 г
- яйця курячі 3 шт.
- ванільний пудинг 80 г
- малина свіжа 16 шт.
- для малинового ганаша: білий шоколад 100 г
- малина свіжа 200 г
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Готуємо Брауні-основу. На водяній бані розтопити вершкове масло і гіркий шоколад. Крок 2
Злегка охолодити, додати цукор, вимішати віночком. Крок 3
По одному ввести яйця , вимішуючи після кожного. Крок 4
Додати просіяне борошно і какао. Вилити тісто у форму 20-22 см (роз'ємну), вистеленную папером для випічки, і випікати 10 хвилин при температурі 180 ° C. Крок 5
Готуємо сирну начинку. У сирний сир додати сметану, цукор, яйця і пудинг. Пудинг можна замінити на кукурудзяний крохмаль (знадобиться 3-4 ст.л.) Перемішати масу до однорідності. Акуратно викласти сирну масу на Брауні-основу. Зверху рівномірно розподілити ягоди малини, занурюючи їх у сирної начинки. Зменшити нагрів духовки до 140 ° C вниз поставити деко з гарячою водою і випікати близько години (серединка повинна злегка колихатися). Залишити остигати в духовці. Крок 6
Готуємо малиновий ганаш. Малину розтерти, протерти через сито, поставити на вогонь і довести до кипіння. Додати поламаний білий шоколад, вимішати до повного розчинення і зняти з вогню. Остудити до кімнатної температури і покрити ганашем готовий чізкейк. Прибрати на кілька годин в холодильник. Крок 7
Прикрасити за бажанням. Крок 8
Смачного!
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!