МАЛИНОВИЙ ЧИЗКЕЙК

Неймовірно смачний чізкейк, майже торт. Ніжний чізкейк з цільними ягодами малини відмінно поєднується з шоколадним Брауні, а зверху ніжний ганаш на основі білого шоколаду і малинового пюре.

 МАЛИНОВИЙ ЧИЗКЕЙК

Малинова троянда x Інгредієнти

  • для брауні-основи: шоколад темний гіркий 100 г
  • масло вершкове 100 г
  • цукор 80 г
  • яйця курячі 2 шт.
  • борошно 75 г
  • какао 2 ч.л.
  • для чізкейку: сирний сир 600 г
  • сметана 200 г
  • цукор 100 г
  • яйця курячі 3 шт.
  • ванільний пудинг 80 г
  • малина свіжа 16 шт.
  • для малинового ганаша: білий шоколад 100 г
  • малина свіжа 200 г

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

 МАЛИНОВИЙ ЧИЗКЕЙК

Готуємо Брауні-основу. На водяній бані розтопити вершкове масло і гіркий шоколад. Крок 2

МАЛИНОВИЙ ЧИЗКЕЙК

Злегка охолодити, додати цукор, вимішати віночком. Крок 3

По одному ввести яйця , вимішуючи після кожного. Крок 4

МАЛИНОВИЙ ЧИЗКЕЙК

Додати просіяне борошно і какао. Вилити тісто у форму 20-22 см (роз'ємну), вистеленную папером для випічки, і випікати 10 хвилин при температурі 180 ° C. Крок 5

МАЛИНОВИЙ ЧИЗКЕЙК

Готуємо сирну начинку. У сирний сир додати сметану, цукор, яйця і пудинг. Пудинг можна замінити на кукурудзяний крохмаль (знадобиться 3-4 ст.л.) Перемішати масу до однорідності. Акуратно викласти сирну масу на Брауні-основу. Зверху рівномірно розподілити ягоди малини, занурюючи їх у сирної начинки. Зменшити нагрів духовки до 140 ° C вниз поставити деко з гарячою водою і випікати близько години (серединка повинна злегка колихатися). Залишити остигати в духовці. Крок 6

МАЛИНОВИЙ ЧИЗКЕЙК

Готуємо малиновий ганаш. Малину розтерти, протерти через сито, поставити на вогонь і довести до кипіння. Додати поламаний білий шоколад, вимішати до повного розчинення і зняти з вогню. Остудити до кімнатної температури і покрити ганашем готовий чізкейк. Прибрати на кілька годин в холодильник. Крок 7

МАЛИНОВИЙ ЧИЗКЕЙК

Прикрасити за бажанням. Крок 8

МАЛИНОВИЙ ЧИЗКЕЙК

Смачного!

0/5 (0 Reviews)