Прості фаршировані яйця можна подати на сніданок або приготувати собі на ланч, якщо, наприклад, ви працюєте вдома. У складі страви & mdash; найдоступніші продукти, які легко можна знайти в кожному холодильнику. Ну, напевно, крім крес-салату, який легко можна замінити зеленню на ваш смак, починаючи банальної петрушкою і закінчуючи пряної руколою або базиліком. Вийде смачно! Начинку простих фаршированих яєць можна доповнити також тертим сиром або замінити масло майонезом. Загалом, вам ніхто не заважає проявити свою кулінарну фантазію в повній мірі!
Інгредієнти
- 6 яєць
- 4-5 гілочок крес-салату
- 2 ч. л. готового хрону
- 4 ст. л. оливкового масла «екстра вірджин»
- сіль
Покроковий рецепт ПРИГОТУВАННЯ
Крок 1
Яйця покладіть в каструлю і залийте холодною водою. Поставте на середній вогонь, доведіть до кипіння і варіть 7 хв. Обдайте холодною водою і очистіть. Розріжте навпіл, акуратно відокремте жовтки від білків, зберігаючи білок цілим. Крок 2
Жовтки розітріть з сіллю і хріном . Дрібно наріжте крес-салат і додайте до жовтків. Перемішайте і заправте оливковою олією. Крок 3
Викладіть по 1 ч. л. желтковой суміші на білок. Прикрасьте яйця за бажанням. Корисна порада
Приготуйте прості фаршировані яйця трохи інакше! Зварені круто яйця розрізати впоперек на половинки. З жовтків зробіть начинку, як рекомендовано в рецепті, і розкладіть по білках. Зверху накрийте половинками дрібних помідорів і точково нанесіть майонез. Вийдуть симпатичні & laquo; мухоморчики & raquo;!
До речі Прості фаршировані яйця можна зберігати при температурі & ndash; 2 & ndash; 0 & deg; С не більше 12 годин. Для цього затягніть верх тарілки з закускою харчовою плівкою і приберіть в холодильник.
& nbsp;
& nbsp;
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!