До такої страви добре б подати салат з редису з зеленою цибулею і оливковою олією.
Інгредієнти
- 8 філе курячих стегенець
- 1 качан цвітної капусти
- 250 г маскарпоне
- топлене масло
- 2 зубчики часнику
- по 0,5 ч. л. куркуми і солодкої меленої паприки
- сіль
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 У капусти видаліть жорсткий стебло. Головку розберіть на суцвіття. Складіть в каструлю, залийте окропом, посоліть, доведіть до кипіння, варіть під кришкою на слабкому вогні 25 хв. Крок 2 Стегенця посоліть, поперчіть і обсмажте в сковороді на невеликому вогні в маслі, приблизно 20 хв. Крок 3 Подрібніть часник. Готову капусту відкиньте на друшляк, струсіть воду, поверніть капусту назад в каструлю і підсушіть на середньому вогні, 2 хв. Крок 4 Додайте в капусту куркуму, паприку, часник, маскарпоне. Розтлумачте в пюре, посоліть, якщо потрібно, і поперчіть. Крок 5 Викладіть в тарілки гаряче пюре, на нього – курку. Приправте паприкою і подавайте відразу ж.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!