Курячі стегенця з ЦВЕТНОЙ КАПУСТОЮ

До такої страви добре б подати салат з редису з зеленою цибулею і оливковою олією.

Інгредієнти

  • 8 філе курячих стегенець
  • 1 качан цвітної капусти
  • 250 г маскарпоне
  • топлене масло
  • 2 зубчики часнику
  • по 0,5 ч. л. куркуми і солодкої меленої паприки
  • сіль

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 У капусти видаліть жорсткий стебло. Головку розберіть на суцвіття. Складіть в каструлю, залийте окропом, посоліть, доведіть до кипіння, варіть під кришкою на слабкому вогні 25 хв. Крок 2 Стегенця посоліть, поперчіть і обсмажте в сковороді на невеликому вогні в маслі, приблизно 20 хв. Крок 3 Подрібніть часник. Готову капусту відкиньте на друшляк, струсіть воду, поверніть капусту назад в каструлю і підсушіть на середньому вогні, 2 хв. Крок 4 Додайте в капусту куркуму, паприку, часник, маскарпоне. Розтлумачте в пюре, посоліть, якщо потрібно, і поперчіть. Крок 5 Викладіть в тарілки гаряче пюре, на нього – курку. Приправте паприкою і подавайте відразу ж.

0/5 (0 Reviews)