Рулет З КУРКИ З яйцями

М'ясний хліб або рулет & nbsp; – безпрограшний варіант швидкого сімейного обіду. На відміну від котлет, які потрібно смажити кожну & nbsp; поодинці, тут набагато менше маніпуляцій – взяв фарш, & nbsp; зліпив батон і відправив в духовку. А вона всю іншу роботу зробить за вас. & Nbsp; Подавати таку ситне страва на столі краще з чимось легким – зеленим салатом, тушкованою молодою капустою або овочами на грилі.

 Рулет З КУРКИ З яйцями

Інгредієнти

  • 1 кг філе курячих стегенець
  • 4 варені яйця
  • 1 велике яйце
  • 150 мл вершків
  • 1 ст. л. сушеного кропу
  • 3 ст. л. сухарів
  • 2 ст. л. солодкого соусу чілі
  • сіль, мелений чорний перець

Покроковий рецепт приготування

крок 1 Наріжте куряче філе і поверніть через м'ясорубку. Додайте у фарш сушений кріп, сире яйце, вершки і сухарі, посоліть, поперчіть і добре вимішайте. Залиште на 15 хв. Крок 2 Застелите прямокутну форму для хліба розміром 15х30 см пергаментом і викладіть половину фаршу. Викладіть варені яйця в центр, а потім залишився фарш. Розрівняйте поверхню і змастіть соусом чилі. Поставте в духовку, розігріту до 180 ˚С і запікайте 45 хв. Крок 3 Готовий рулет трохи остудіть і дістаньте з форми. Подавайте гарячим або повністю остиглим. До речі

0/5 (0 Reviews)