Привіт з радянського святкового меню & nbsp; відмінно виглядає на самому вишуканому столі, готується дуже легко & ndash; і при цьому мало хто може & nbsp; проти нього встояти. Національний оператор мобільного можна замінити дрібно порубаним креветочним.
Інгредієнти
- 10 великих яєць
- 200 г готового крабового м'яса
- половина невеликої цибулини шалот
- 1 зубчик часнику
- 1 гілочка чебрецю
- 2 гілочки петрушки
- 1 ч. л. вустерського соусу
- соус табаско
- 1/2 ст. л. оливкового масла «екстра вірджин»
Для основи соусу равігот:
- 1 яйце
- 2 жовтки
- 1 ст. л. гострої гірчиці дижонской
- 1 ст. л. червоного винного оцту
- трохи більше 1 склянки легкого оливкового масла
- сіль, мелений білий перець
- щіпка цукрової пудри
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Для соусу равігот спочатку приготуйте основу – майонез: збийте яйце з жовтками, сіллю, цукровою пудрою, гірчицею і оцтом. Продовжуючи збивати, по краплях додавайте легке масло, поки не почне утворюватися емульсія. Потім масло можна вливати дуже тонкою цівкою, не припиняючи збивати. Готовий майонез (він повинен бути досить густим) поставте в холодильник. Крок 2 Яйця зваріть круто. Акуратно очистіть від шкаралупи, обсушити і розрізати уздовж навпіл. Вийміть жовтки. Крок 3 Змішайте розім'яті виделкою жовтки з 4 ст. л. майонезу, Вустерського соусом і табаско за смаком. Приправте білим перцем. Розкладіть отриману масу по порожніх половинкам яєць. Крок 4 Подрібніть часник і шалот, покладіть в ступку. Додайте подрібнені листочки петрушки і чебрецю. Розітріть в пасту, підливаючи оливкову олію «екстра вірджин». Змішайте отриману пасту з 4 ст. л. майонезу, додайте розібране на волокна крабове м'ясо. Акуратно розкладіть крабів в соусі на яєчні половинки. Подавайте негайно. До речі
Якщо яйця готуються заздалегідь, для подачі на яке-небудь торжество, то нафаршіруйте їх желтковой сумішшю і дуже щільно затягніть плівкою. Крабову & nbsp; суміш теж закрийте і тримайте окремо & ndash; і те й інше в холодильнику. Розкладіть крабову суміш на яйця безпосередньо перед подачі
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!