Ця паска вимагає кілька днів для приготування, тому почніть її готувати заздалегідь.
Інгредієнти
- 1,2 кг жирного сиру
- 250 г вершкового масла
- 10 жовтків
- 150 г цукрової пудри
- 100 г смажених горіхів кешью
- 100 г очищеного смаженого мигдалю
- 100 г цукатів з апельсинових кірочок
- 100 г в’яленої груші
- 100 г «шоколадної» кураги
- по 60 г темного і світлого дрібних родзинок
- 120-150 мл рому
- 2 ст. л. ванільного цукру
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Порубаєте горіхи шматочками різного розміру. Наріжте невеликими однаковими кубиками цукати, в’ялені груші і курагу. Покладіть ці та інші сухофрукти і горіхи в пластиковий контейнер, залийте ромом і & nbsp; залиште мінімум на 24 год, можна на 72 год. Крок 2
Відіжміть сир під важким пресом, виклавши його в застелений кухонним рушником друшляк, мінімум 4 ч, потім протріть сир через тонке сито. Крок 3
Вершкове масло і жовтки доведіть до кімнатної температури. Міксером збийте масло з ванільним цукром до пишності. Окремо збийте жовтки з цукровою пудрою до білого. Крок 4
З’єднайте сир з жовтками , а потім зі & nbsp; збитим маслом, продовжуючи збивати міксером. Маса повинна вийти дуже повітряної. Додайте в неї горіхи і сухофрукти (без рідини, якщо вона залишилася) і перемішайте лопаткою. Крок 5 Форму для паски застелите змоченою в коньяку марлею, викладіть сирну масу шарами, накрийте зверху звисаючими краями марлі і поставте в холодильник на 48 год. Перед подачею переверніть паску на блюдо, видаліть марлю, прикрасьте паску на свій розсуд.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!