Качині ПИРІГ З естрагон

Качка & ndash; безсумнівно, одне з головних прикрас французької кухні. Насправді приготувати tourte de canard & agrave; l & rsquo; estragon можна з вчорашньої запеченої качки, якщо ви,
наприклад, закрутилися й забули подати її до столу або просто гості вже не змогли її подужати. Якщо качки залишилося мало, додайте нежирну телятину, курку або запечену в духовці яловичину. Але взагалі-то не гріх і посмажити качку спеціально для цього прекрасного пирога. Освіжаючий аромат свіжого естрагону додасть пирогу легкості.

качиної ПИРІГ З естрагон

Інгредієнти

  • 400 г готового дріжджового листкового тіста
  • 1 качка вагою приблизно 2 кг
  • 250 г будь-яких свіжих грибів
  • 1 велика цибулина
  • 100 г оливок без кісточок
  • 2 гілочки естрагону
  • 2-3 пера зеленої цибулі
  • вершкове масло
  • оливкова олія « екстра вірджин »
  • трісок насіння анісу
  • сіль, мелений чорний перець
  • 1 жовток для змазування

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Видаліть у качки весь видимий жир у шиї і гузки. Змастіть качку сумішшю вершкового і оливкового масла. Запікайте в розігрітій до 160 ° С духовці, періодично поливаючи маслом і жиром з дека, 1,5 ч. Крок 2 Зніміть качку з дека, перекладіть на блюдо, остудіть, 30 хв. Змішайте сік, який з неї витекло, з 1/2 склянки води і злийте в окрему миску. Зніміть качине м'ясо з кісток і наріжте разом зі шкірою тонкими смужками. Крок 3 Наріжте цибулю кружальцями, очищені гриби – скибочками (якщо гриби культивовані, а не лісові, ніжки краще видалити). Підсмажте цибулю разом з грибами з 1 ст. л. вершкового масла, змішаної з 3 ст. л. оливкового, 10 хв. Крок 4 Дрібно наріжте зелену цибулю, листя естрагону і оливки. Додайте їх до цибулі з грибами, посоліть, поперчіть, покладіть аніс і кілька ложок соку з-під качки. Як випливає все перемішайте і приправте сіллю і перцем. Змішайте отриману масу з качиним м'ясом. Крок 5 Розкачайте половину тіста і викладіть у форму для запікання, наколи виделкою. Розкладіть на тесті качку з цибулею і грибами. Крок 6 Розкачайте другу половину тесту і накрийте нею пиріг. Ображати зайве тісто і защипніть краю. Змастіть поверхню жовтком. Випікайте пиріг у розігрітій до 190 ° С духовці, поки він не зарум'яниться, 25 хв.

0/5 (0 Reviews)