Свинячі КОТЛЕТИ З САЛАТОМ З ГРУШ І ОРЕХОВ

Cвініна відмінно поєднується з & nbsp; фруктами і & nbsp; горіхами, тому нерідко страви з неї доповнюють фруктовими соусами, смаженими яблуками або горіховою паніровці. Наш & nbsp; варіант & nbsp; & ndash; легкий салат з груш і & nbsp; горіхів на гарнір до & nbsp; котлет.

 свинячі кОТЛЕТИ З & nbsp; САЛАТОМ З ГРУШ І & nbsp; ОРЕХОВ

Інгредієнти

  • 4 свинячі котлети на кісточці вагою по & nbsp; 250 & nbsp; г кожна
  • 30 г вершкового масла
  • 1 ст. л. оливкового масла
  • 2 зубчики часнику
  • сіль, мелений чорний перець
  • 50 г фундука
  • 1 ст. л. винного оцту
  • половинка цибулини шалот
  • половина маленького зубчики часнику
  • сік половини лимона
  • 1 ст. л оливкової олії
  • 1 ст. л. горіхового масла
  • 2 гілочки петрушки
  • сіль, мелений чорний перець
  • 2 тверді стиглі груші
  • 2 жмені суміші салатних листя

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Наріжте вершкове масло невеликими кубиками. Часник очистіть і & nbsp; розріжте на 2-3 частини. Свинячі котлети обсушити паперовими рушниками, посоліть і & nbsp; поперчіть. Крок 2 Розігрійте оливкову олію в & nbsp; сковороді на & nbsp; середньому вогні. Покладіть в & nbsp; сковороду котлети і & nbsp; смажте по 2 & nbsp; хв. з & nbsp; кожного боку, до & nbsp; золотистого кольору. Додайте вершкове масло і, коли воно почне пінитися, покладіть в & nbsp; сковороду часник і & nbsp; готуйте, перевертаючи свинину і & nbsp; поливаючи маслом, до тих пір, поки на ній не & nbsp; утворюється хрустка скоринка, 3-4 хв. Зніміть сковороду з & nbsp; вогню і & nbsp; залиште м'ясо «відпочити» на & nbsp; 5 & nbsp; хв. Крок 3 Для салату обсмажте фундук на сухій сковороді, 4 & nbsp; хв., До появи горіхового запаху. Перекладіть на серветку або рушник і & nbsp; потріть, щоб видалити коричневу шкірку. Крупно порубати. Крок 4 Дрібно наріжте цибулю-шалот і & nbsp; часник, покладіть в & nbsp; мисочку і & nbsp; додайте оцет, посоліть, поперчіть і & nbsp; залиште на 5 & nbsp; хв. Груші наріжте тонкими довгими скибочками і & nbsp; полийте лимонним соком. Покладіть груші в & nbsp; миску, додайте листя петрушки, оливкова і & nbsp; горіхове масло і & nbsp; цибулю з & nbsp; оцтом. Акуратно перемішайте і & nbsp; розкладіть по тарілках. Посипте салат горіхами. Крок 5 Викладіть на тарілки свинячі котлети, полийте олією зі сковороди і & nbsp; відразу ж подавайте.

0/5 (0 Reviews)