Cвініна відмінно поєднується з & nbsp; фруктами і & nbsp; горіхами, тому нерідко страви з неї доповнюють фруктовими соусами, смаженими яблуками або горіховою паніровці. Наш & nbsp; варіант & nbsp; & ndash; легкий салат з груш і & nbsp; горіхів на гарнір до & nbsp; котлет.
Інгредієнти
- 4 свинячі котлети на кісточці вагою по & nbsp; 250 & nbsp; г кожна
- 30 г вершкового масла
- 1 ст. л. оливкового масла
- 2 зубчики часнику
- сіль, мелений чорний перець
- 50 г фундука
- 1 ст. л. винного оцту
- половинка цибулини шалот
- половина маленького зубчики часнику
- сік половини лимона
- 1 ст. л оливкової олії
- 1 ст. л. горіхового масла
- 2 гілочки петрушки
- сіль, мелений чорний перець
- 2 тверді стиглі груші
- 2 жмені суміші салатних листя
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Наріжте вершкове масло невеликими кубиками. Часник очистіть і & nbsp; розріжте на 2-3 частини. Свинячі котлети обсушити паперовими рушниками, посоліть і & nbsp; поперчіть. Крок 2 Розігрійте оливкову олію в & nbsp; сковороді на & nbsp; середньому вогні. Покладіть в & nbsp; сковороду котлети і & nbsp; смажте по 2 & nbsp; хв. з & nbsp; кожного боку, до & nbsp; золотистого кольору. Додайте вершкове масло і, коли воно почне пінитися, покладіть в & nbsp; сковороду часник і & nbsp; готуйте, перевертаючи свинину і & nbsp; поливаючи маслом, до тих пір, поки на ній не & nbsp; утворюється хрустка скоринка, 3-4 хв. Зніміть сковороду з & nbsp; вогню і & nbsp; залиште м'ясо «відпочити» на & nbsp; 5 & nbsp; хв. Крок 3 Для салату обсмажте фундук на сухій сковороді, 4 & nbsp; хв., До появи горіхового запаху. Перекладіть на серветку або рушник і & nbsp; потріть, щоб видалити коричневу шкірку. Крупно порубати. Крок 4 Дрібно наріжте цибулю-шалот і & nbsp; часник, покладіть в & nbsp; мисочку і & nbsp; додайте оцет, посоліть, поперчіть і & nbsp; залиште на 5 & nbsp; хв. Груші наріжте тонкими довгими скибочками і & nbsp; полийте лимонним соком. Покладіть груші в & nbsp; миску, додайте листя петрушки, оливкова і & nbsp; горіхове масло і & nbsp; цибулю з & nbsp; оцтом. Акуратно перемішайте і & nbsp; розкладіть по тарілках. Посипте салат горіхами. Крок 5 Викладіть на тарілки свинячі котлети, полийте олією зі сковороди і & nbsp; відразу ж подавайте.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!