Карамельний ТОРТ З СИРОМ З пряженого молока

Для основи цього такого домашнього, затишного і смачного торта ви можете використовувати печиво з ароматом топленого молока або розсипчасте з горіхами і злаками. Головне – купіть якісні продукти і готуйте з любов'ю.

Інгредієнти

  • 150 г розсипчастого карамельного печива
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> 1/2 склянки волоських горіхів (або горіхів пекан)

  • 1/2 склянки коричневого цукру
  • 3 ст. л вершкового масла плюс вершкове масло для змазування
  • кленовий сироп і/або збиті вершки для подачі

Для глазурі:

  • 1,5-2 ч. л. вершкового масла
  • 1 ст. л. коричневого цукру
  • 1/2 ч. л. ванільного цукру

Для начинки:

  • 600 г сиру з топленого молока
  • 120 г м'якого вершкового сиру
  • 2 яйця
  • 6 ст. л. вершків жирністю 33-35%
  • 6 ст. л. вершків жирністю 10%
  • 1 стакан коричневого цукру
  • 1 ст. л. з верхом картопляного крохмалю
  • сік половини лимона

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Для основи печиво розкришити. Горіхи подрібнити. Змішайте крихти печива з цукром і горіхами, додайте розтоплене і злегка охолоджені масло, вимісити і викладіть отриману масу в змащену маслом круглу роз'ємну форму діаметром 22-24 см, придавлюючи масу руками до дна і стінок. Поставте в холодильник на 1 ч. Крок 2 Для начинки сир протріть через сито і блендером або міксером змішайте разом з усіма іншими інгредієнтами до однорідності. Вилийте начинку в підготовлену форму з основою і випікайте в розігрітій до 200 ° С духовці близько 25 хв. – начинка в центрі повинна бути рідкуватий. Крок 3 Дістаньте торт з духовки і остудіть до кімнатної температури 1,5 ч. Потім поставте в холодильник на 6 ч. Крок 4 Для глазурі доведіть до кипіння в невеликому сотейнику масло, цукор, ванільний цукор і 2 ч. Л. води. Варіть 1-2 хв. при постійному помішуванні. Трохи остудіть і покрийте глазур'ю охолоджений торт. Подавайте з кленовим сиропом і/або збитими вершками. До речі

Сир з топленого молока продається на колгоспних ринках, але можна приготувати його і самостійно: додайте в ряжанку трохи лимонного соку, нагрійте на водяній бані при помішуванні, поки не згорнеться, процідіть, загорніть згусток в потрійний шар марлі і підвісьте в холодному місці на 8 & ndash; 10 ч для стікання сироватки.

0/5 (0 Reviews)