Карбонад З брусничним соусом

Приготуйте свинячий карбонад в & laquo; північному & raquo; стилі & ndash; запечіть і зробіть до нього чарівний брусничний соус

Карбонад З брусничним соусом

Інгредієнти

  • 1 упаковка (1,2 кг) карбонаду в маринаді
  • 400 г брусниці (можна заморожений н ой)
  • 2 см свіжого кореня імбиру
  • 2 червоні цибулини
  • 4 ст. л. червоного винного оцту
  • 1 ст. л. меду
  • 100 г моченої брусниці, по можливості
  • варену картоплю для подачі

Покроковий рецепт ПРИГОТУВАННЯ

Крок 1

Карбонад З брусничним соусом

Розігрійте духовку до 180 ° С. Вимкнути від упаковки з карбонади все паперові етикетки. Упаковку Не намагайтесь відкрити, зробіть зверху надріз приблизно 4 см, покладіть пакет на деко і поставте в духовку. Запікайте в духовкесогласно інструкції на упаковці, 80 хв. Крок 2

При бажанні видаліть верхню частину упаковки (або перекладіть у форму) і запікайте ще 15 хв., до красивої скоринки. Крок 3

Карбонад З брусничним соусом

Поки запікається м'ясо, приготуйте соус. Очистіть і подрібніть імбир. Цибулю очистіть і наріжте дуже дрібними кубиками. Налийте в невеликий сотейник оцет і мед, всипте цибулю і поставте на невеликий вогонь. Прогрівайте на слабкому вогні 10 хв. Крок 4

Карбонад З брусничним соусом

Додайте в сотейник імбир і брусницю, додайте вогонь і варіть соус 10 хв. Збийте блендером, трохи остудіть. По можливості додайте мочену брусницю. Крок 5 Готовий карбонад наріжте порційними шматками, розкладіть по тарілках і полийте соусом. Подавайте з картоплею.

0/5 (0 Reviews)