Приготуйте свинячий карбонад в & laquo; північному & raquo; стилі & ndash; запечіть і зробіть до нього чарівний брусничний соус
Інгредієнти
- 1 упаковка (1,2 кг) карбонаду в маринаді
- 400 г брусниці (можна заморожений н ой)
- 2 см свіжого кореня імбиру
- 2 червоні цибулини
- 4 ст. л. червоного винного оцту
- 1 ст. л. меду
- 100 г моченої брусниці, по можливості
- варену картоплю для подачі
Покроковий рецепт ПРИГОТУВАННЯ
Крок 1
Розігрійте духовку до 180 ° С. Вимкнути від упаковки з карбонади все паперові етикетки. Упаковку Не намагайтесь відкрити, зробіть зверху надріз приблизно 4 см, покладіть пакет на деко і поставте в духовку. Запікайте в духовкесогласно інструкції на упаковці, 80 хв. Крок 2
При бажанні видаліть верхню частину упаковки (або перекладіть у форму) і запікайте ще 15 хв., до красивої скоринки. Крок 3
Поки запікається м'ясо, приготуйте соус. Очистіть і подрібніть імбир. Цибулю очистіть і наріжте дуже дрібними кубиками. Налийте в невеликий сотейник оцет і мед, всипте цибулю і поставте на невеликий вогонь. Прогрівайте на слабкому вогні 10 хв. Крок 4
Додайте в сотейник імбир і брусницю, додайте вогонь і варіть соус 10 хв. Збийте блендером, трохи остудіть. По можливості додайте мочену брусницю. Крок 5 Готовий карбонад наріжте порційними шматками, розкладіть по тарілках і полийте соусом. Подавайте з картоплею.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!