ЛОСОСЬ СЛАБКІЙ СОЛІ з вершковим хріном І ГОЛЛАНДСЬКИМ соусом

Улюблений багатьма лосось слабкою солі & mdash; відмінна база для експериментів. Пекучий хрін дуже добре поєднувати з м'яким і делікатним смаком риби, а його гостроту трохи приглушити вершковим голландським соусом.

Інгредієнти

  • Лосось с з 120 г
  • Масло зелене 10 г
  • Зернова гірчиця 15 г
  • Яйце перепелине 15 г
  • Сіль чорна 1 г
  • Смажені насіння льону 1 г
  • Хрін столовий 10 г
  • Вершки жирністю 33% 45 мл
  • Перець чорний горошком 1 г
  • Листя хрону 4 г

Для соусу:

  • Яйце 2 шт
  • Вино біле сухе 20 мл
  • Масло вершкове 600 г
  • Лимон 30 г
  • Сіль 2 г
  • Перець чорний горошком 2 г

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Лосось слабкою солі нарізати великими кубиками. Змішати з маслом і чорним перцем. Викласти на край тарілки, обпалити пальником. Крок 2 На підготовлену рибу викласти відварне некруто перепелине яйце, розрізане навпіл, зернову гірчицю. Крок 3 Для голландського соусу вершкове масло розтопити і тримати в теплі. Відокремити жовтки від білків. Збити жовтки на водяній бані в півсфері з вином. Поступово додати тепле пряжене вершкове масло. Потім додати сік лимона, сіль і перець. Охолодити. Крок 4 Для соусу з хрону збити хрін і вершки до однорідності. Крок 5 Поруч з рибою зробити дві гарні краплі з соусів. Посипати чорної сіллю і смаженими насінням льону. Прикрасити листям хрону. До речі

Рецепт & nbsp; розроблений & nbsp; і надано & nbsp; Максимом Рибаковим, бренд-шефом ГК & laquo; Пушкарская слобода & raquo;

0/5 (0 Reviews)