БУЖЕНИНА з копченого КАБАНА З ЗЕРНОВОЇ гірчицею

Деякі порівнюють м'ясо кабана зі свининою, що абсолютно неправильно. М'яса кабана відрізняється яскравим червоним кольором і більш вираженим смаком. Воно жилаве і пісне і його треба вміти готувати. Наприклад, спочатку закоптити, потім обмазати російської гірчицею і запікати в духовці до готовності.

Інгредієнти

  • Шия кабана 200 г
  • Гірчиця російська 20 г
  • Гірчиця зернова 8 г
  • Сметана 20 г
  • Салат фризі 20 г
  • Масло зелене 10 г
  • Чебрець 5 г
  • Перець чорний запашний 2 г
  • Перець чорний горошком 1 г
  • Цукор 2 г
  • Сіль чорна 1 г
  • Сіль 10 г

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Шию кабана зачистити, приправити спеціями. Швидко обсмажити на сильному вогні з усіх боків. Коптити 1-2 ч. На вільховою трісці. Крок 2 Обмастити м'ясо російської гірчицею, запекти при 180 ° С, 30-40 хв., До готовності. Охолодити. Крок 3 Сметану змішати із зерновою гірчицею, нанести пензликом на тарілку. Буженину тонко нарізати на слайсери, викласти на тарілку з зеленим салатом. Прикрасити прикрашаємо перцем, чорної сіллю, зеленим маслом. До речі

Рецепт & nbsp; розроблений & nbsp; і надано & nbsp; Максимом Рибаковим, бренд-шефом ГК & laquo; Пушкарская слобода & raquo;

0/5 (0 Reviews)