КУЛИЧ з шоколадним яйцями

Паска готується зі здобного тіста з щедрою жменею цукатів і крапелькою рома, а потім покривається королівської білосніжною & nbsp; глазур'ю. Грегорі Дуайен рекомендує вибрати до нього відповідні прикраси: шоколадні яйця і намистини. Якщо у вас в арсеналі знайдеться харчове золото або срібло – використовуйте їх обов'язково.

Інгредієнти

  • мука -323 г
  • сіль – 6 г
  • цукор – 46 г
  • дріжджі пресовані – 7г
  • яйце – 4 шт
  • молоко – 43 г
  • ванільний екстракт – 9 г
  • масло – 170 г
  • родзинки – 95 г
  • цукати мікс – 119 г
  • ром чорний – 17г
  • цедра половинки апельсина
  • цедра половинки лимона

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Молоко підігріти і з'єднати з дріжджами, дати трохи постояти, щоб дріжджі почали працювати. Крок 2 Борошно просіяти, перемішати з сіллю, цукром, яйцями, молоком. Промесіть в міксері з насадкою у вигляді гачка близько 5 хв. Крок 3 В тісто додати розм'якшене вершкове масло, вимішувати довго до еластичності. Шматочок тесту повинен добре розтягуватися до дуже тонкого стану. Крок 4 Додати цукати, ром, цедру, замочений і просушений ізюм. Промісити і прибрати в холодильник, щоб тісто відстоялося і почало повільно підходити (має постояти приблизно день). Увечері тісто обмять і прибрати на ніч у холодильник. Крок 5 Вранці розвісити тісто у спеціальні паперові форми (їх можна купити в магазині) або в форму для паски. В оригінальному рецепті використані паперові капсули діаметром 14 см по 500 г тесту в кожній. Крок 6 Потім пасці потрібно дати добре підійти, збільшитися і піднятися. Для цього ставимо його в тепле вологе місце і чекаємо, коли паску добре підійде  при натисканні на тісто має залишатися западинка (якщо її немає, тісто швидко пружинить і приймає колишню форму, воно ще недостатньо підійшло). Крок 7 Випікати при температурі 180 * С протягом 25 хв. Крок 8 Для декору змішати пудру з водою і лимонним соком. Отриманою глазур'ю облити паску. Для прикраси можна використовувати посипання, цукрові намистинки, якими прикрашають паски, а також цукати, шоколадний декор та інші елементи на ваш смак. До речі

Рецепт надано Грегорі дуайеном, шеф-кондитером кав'ярні ресторанів Кавоманія і Cake Buro. & Nbsp;

У великодньому колекції від Грегорі дуайена в кавоманів представлено 6 десертів: великодній торт, паску, торт Тропе, тістечко паска , тістечко ванільне яйце і тістечко яєчня.

 КУЛИЧ з шоколадним яйцями

Великодня колекція від Грегорі дуайена

0/5 (0 Reviews)