Ця курочка ідеально впишеться в зимовий святкове меню – хрустка скоринка, яскраві цитрусові фрукти і запашні трави радують не тільки смак, але і очей!
Зимові блюда з цитрусовими x Інгредієнти
- курка (1,5 кг) 1 шт.
- апельсин 2 шт.
- мандарин 5 шт.
- цибуля-порей 1 шт.
- розмарин 0,5 пучок (а)
- чебрець 1 пучок (а)
- вершкове масло 1 ст.л.
- сол ь
- перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Курку посолити, поперчити , змастити м'яким вершковим маслом і присипати листочками чебрецю і розмарину (кілька гілочок відкласти). Крок 2 Апельсини і мандарини нарізати часточками або кружечками і скласти в деко. Порей нарізати товстими кружальцями або залишити цілком і додати до цитрусових. Зверху укласти курку, додати гілочки чебрецю і розмарину. Крок 3 Полити зверху рослинним маслом і поставити в розігріту до 230 ° С духовку на 15 хвилин. Потім зменшити температуру до 180 С і готувати ще близько 1,5 годин. Крок 4 Періодично поливати курку соком, що виділився для утворення апетитною скоринки.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!