КУРКА НА ПОДУШЦІ З ЦИТРУСОВИХ

Ця курочка ідеально впишеться в зимовий святкове меню – хрустка скоринка, яскраві цитрусові фрукти і запашні трави радують не тільки смак, але і очей!

Зимові блюда з цитрусовими x Інгредієнти

  • курка (1,5 кг) 1 шт.
  • апельсин 2 шт.
  • мандарин 5 шт.
  • цибуля-порей 1 шт.
  • розмарин 0,5 пучок (а)
  • чебрець 1 пучок (а)
  • вершкове масло 1 ст.л.
  • сол ь
  • перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Курку посолити, поперчити , змастити м'яким вершковим маслом і присипати листочками чебрецю і розмарину (кілька гілочок відкласти). Крок 2 Апельсини і мандарини нарізати часточками або кружечками і скласти в деко. Порей нарізати товстими кружальцями або залишити цілком і додати до цитрусових. Зверху укласти курку, додати гілочки чебрецю і розмарину. Крок 3 Полити зверху рослинним маслом і поставити в розігріту до 230 ° С духовку на 15 хвилин. Потім зменшити температуру до 180 С і готувати ще близько 1,5 годин. Крок 4 Періодично поливати курку соком, що виділився для утворення апетитною скоринки.

0/5 (0 Reviews)