КУРЯЧА шийки

Класична закуска & laquo; для здоров'я маленьких & raquo ;. У мого прадіда & nbsp; була дача в Одесі, а сусідами по цій дачі були такі ж єврейські родини, як і моя. & Nbsp; У п'ятницю та суботу неможливо було пройти повз єврейських бабусь, які так & nbsp; і Нарову маленьку дівчинку що-небудь впихнути в рот : & laquo; Хоча б шматочок & laquo; шийки & raquo ;, а то & nbsp; гляди на неї & ndash; сущий шкелет! & raquo;

КУРЯЧА шийки

Інгредієнти

  • 300 г курячого фаршу
  • 100 г курячого або гусячого жиру
  • 5-6 ст. л. борошна з маци
  • 2-3 середні цибулини
  • 2 зубчики часнику
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> невеликий пучок петрушки

  • шкіра, акуратно знята з грудки і шиї курки

< h2 class = "recipe__ingredient-title"> Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Очистіть цибулю і часник, дрібно наріжте. Дрібно порубати петрушку. Крок 2 Обсмажте на сковороді курячий жир до шкварок, покладіть цибулю, фарш і посмажте разом, 5-7 хв. Крок 3 Додайте в сковороду борошно, часник і зелень. Перемішайте до появи щільної маси. Якщо маса вийшла занадто щільна, влийте трохи бульйону або води, остудіть. Крок 4 Розкладіть курячу шкіру і викладіть на неї смужкою фарш. Загорніть в щільний рулет і зашейте суворої ниткою. Крок 5 Обсмажте рулет на сковороді до рум'яної скоринки і додайте в чолнт під час варіння. До речі

Шийку можна просто відварити в киплячій курячому бульйоні, 20 хв.

0/5 (0 Reviews)