Парові СПАРЖА З діпом з шпинату і фундука

Овочі та соуси-діпи для їх обмакувания & ndash; прекрасна закуска для домашнього вечері в романтичній обстановці. Наше поетичне поєднання визнаних афродизіаків & ndash; вишуканої спаржі і ніжного шпинату & ndash; не залишить байдужими ні чоловічі, ні жіночі серця & hellip;

 парових СПАРЖА З діпом з шпинату і фундука

Інгредієнти

  • 500 г зеленої спаржі
  • великий пучок свіжого листя шпинату
  • жменю сирого очищеного фундука
  • 40-60 г пармезану
  • 3-4 ст. л. оливкового масла «екстра вірджин»
  • сіль

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 У спаржі очистіть за допомогою ножа для чищення овочів нижню, жорстку частину стебла (самий кінець відріжте). Покладіть в пароварку і від варіть, 5-7 хв. Крок 2 Фундук обсмажте на сухій гарячій сковороді, постійно помішуючи. Злегка остудіть, загорніть в рушник і гарненько покатайте горіхи між шарами тканини, щоб видалити шкірку. Крок 3 Для соусу складіть в блендер промитий шпинат, додайте олію, дрібку солі і перетворите в однорідне пюре. Потім додайте очищений фундук, сир і продовжуйте подрібнювати ще 8-10 сек. Якщо діп вийде занадто густим, можете додати в нього ще трохи олії або теплої води. Крок 4 Викладіть теплу спаржу на підігріте блюдо, соус раз ейте за індивідуальними мисочка, поставте їх поруч зі спаржею і подавайте. Корисна порада

Спаржу для цього рецепта краще взяти зелену. Якщо ви хочете приготувати білу спаржу, неодмінно додайте в дип тертий твердий овечий сир & ndash; він підкреслить її благородний смак, а фундук замініть кедровими горіхами.

Господині на замітку

Цей соус можна подати не тільки до спаржі, а й до баклажанів і перців на грилі, намазати їм скибочки підсмаженого хліба або заправити пасту. Хто не боїться більш гострого смаку, замість шпинату може взяти крес-салат.

0/5 (0 Reviews)