Якщо вам потрібно швидко приготувати вечерю, кращий вибір – риба. Вам знадобиться всього півгодини, щоб це легке і корисне блюдо виявилося на вашому столі. І нехай вас не бентежить устричний соус, він продається в супермаркетах у відділі азіатських товарів.
Інгредієнти
- 1 річкова форель
- 1/2 болгарського перцю
- 1/2 цукіні
- 2-3 шт. грибів шиітаке
- 2 зубчики часнику
- 100 мл рибного бульйону
- 1 ст.л. устричного соусу
- 100 г вершкового масла
- оливкова олія
- сіль
- мелений чорний перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Форель почистіть, видаліть плавники, зніміть філе. Приготуйте з плавників, хребта, хвоста і голови бульйон. Крок 2 Гриби очистіть і наріжте довільно. Так само наріжте перець і цукіні. Часник очистіть і крупно порубати. Крок 3 Філе форелі трохи посоліть і обсмажте на оливковій олії до готовності. Потім обсушити на паперових серветках. Крок 4 На цій же сковороді обсмажте підготовлені овочі і гриби, 2-4 хвилини. Додайте часник, обсмажуйте 1 хвилину, влийте бульйон, потім через 5 хвилин додайте устричний соус і холодне вершкове масло. Готуйте соус-емульсію, постійно помішуючи. Приправте соус до смаку. Крок 5 За пару хвилин до готовності покладіть на овочі обсмажене філе і прогрійте. Викласти рибу з овочами на тарілку і полийте соусом, який залишився в сковороді. До речі
За цим рецептом ви можете приготувати будь-яку іншу рибу.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!