ФОРЕЛЬ з овочами З устричному соусі

Якщо вам потрібно швидко приготувати вечерю, кращий вибір – риба. Вам знадобиться всього півгодини, щоб це легке і корисне блюдо виявилося на вашому столі. І нехай вас не бентежить устричний соус, він продається в супермаркетах у відділі азіатських товарів.

Інгредієнти

  • 1 річкова форель
  • 1/2 болгарського перцю
  • 1/2 цукіні
  • 2-3 шт. грибів шиітаке
  • 2 зубчики часнику
  • 100 мл рибного бульйону
  • 1 ст.л. устричного соусу
  • 100 г вершкового масла
  • оливкова олія
  • сіль
  • мелений чорний перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Форель почистіть, видаліть плавники, зніміть філе. Приготуйте з плавників, хребта, хвоста і голови бульйон. Крок 2 Гриби очистіть і наріжте довільно. Так само наріжте перець і цукіні. Часник очистіть і крупно порубати. Крок 3 Філе форелі трохи посоліть і обсмажте на оливковій олії до готовності. Потім обсушити на паперових серветках. Крок 4 На цій же сковороді обсмажте підготовлені овочі і гриби, 2-4 хвилини. Додайте часник, обсмажуйте 1 хвилину, влийте бульйон, потім через 5 хвилин додайте устричний соус і холодне вершкове масло. Готуйте соус-емульсію, постійно помішуючи. Приправте соус до смаку. Крок 5 За пару хвилин до готовності покладіть на овочі обсмажене філе і прогрійте. Викласти рибу з овочами на тарілку і полийте соусом, який залишився в сковороді. До речі

За цим рецептом ви можете приготувати будь-яку іншу рибу.

0/5 (0 Reviews)