Цей популярний салат з авокадо і яйцем-пашот подається разом з бакинськими помідорами і пікантною руколою & ndash; виходить по-літньому просто, легко і поживно.
Інгредієнти
- 400 г бакинських помідорів
- 60 г руколи
- 8 г солі
- 4 г чорний мелений перець
- 160 мл оливкової олії екстра вірджин
- 20 г кінзи
- 8 яєць
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> 400 г авокадо
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Помідори поріжте великими кубиками. Авокадо розріжте навпіл, видаліть кісточку. М'якоть наріжте дрібними кубиками. Змішайте підготовлені інгредієнти. Крок 2 Додайте руколу, сіль, перець, оливкова олія і дрібно посічену кінзу, перемішайте і викладіть на тарілку. Крок 3 Приготуйте яйця-пашот. Крок 4 Викладіть яйце на салат. Подавайте. Корисна порада
Салат можна приправити чорним сіллю. Вона продається тепер і в звичайних супермаркетах.
До речіЯк приготувати яйце пашот читайте тут.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!