& QUOT; ліниво КУЛИЧ & QUOT; ЗІ СМАКОМ ШОКОЛАДУ І цитрус

Випічка дуже ароматна зі смаком шоколаду і цитруса з в'яленим лаймом, мандарином і жменькою м'яких сухофруктів. & Quot; Лінивий паску & quot; складається з трьох шарів, між шарами какао. Структура & quot; паски & quot; трохи волога, пориста і дуже м'яка. А готувати його дуже просто! В'ялений лайм можна замінити на в'ялений лимон або ін. Сухофрукти. – Я переглянула величезний каталог аксесуарів бренду Joseph Joseph і дуже сподобався стильний і зручний контейнер з пресом Titan 20 л нержавіюча сталь, набір ножів Elevate & trade; Knives Bamboo в підставці з бамбука, набір ножів Elevate & trade; Carousel в підставці і набір обробних дощок Index бамбук. Такі аксесуари для кухні, мрія кожної господині.

 & amp; QUOT; ліниво КУЛИЧ & amp; QUOT; ЗІ СМАКОМ ШОКОЛАДУ І Цитрус

& amp; QUOT; ліниво КУЛИЧ & amp; QUOT ; ЗІ СМАКОМ ШОКОЛАДУ І Цитрус

 & amp; QUOT; ліниво КУЛИЧ & amp; QUOT; ЗІ СМАКОМ ШОКОЛАДУ І Цитрус

 & amp; QUOT; ліниво КУЛИЧ & amp; QUOT; ЗІ СМАКОМ ШОКОЛАДУ І Цитрус

& amp; QUOT; ліниво КУЛИЧ & amp; QUOT ; ЗІ СМАКОМ ШОКОЛАДУ І Цитрус

Зустрічаємо Пасха красиво x Інгредієнти

  • тісто:
  • яйце (велике) – 1 шт.
  • жовток яєчний – 1 шт.
  • сіль – 1 щіпка (і)
  • цукор – 110 г
  • ванільний цукор (пакет) – 1 шт.
  • сир (жир. 9%) – 250 г
  • борошно – 200 г
  • масло вершкове (або маргарин) – 100 г
  • сода – 2/3 ч.л.
  • оцет 9% – 2 ч.л.
  • какао – 1 ст.л.
  • в'ялений лайм (без/к, або лимон) – 70 г
  • сухофрукти (у мене м'які пелюстки) – 6 шт.
  • глазур:
  • білок яєчний – 1 шт.
  • цукрова пудра – 0,5 стакан (а)
  • сіль – 1 щіпка (і)
  • кислота лимонна – 1 щіпка (і)

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

& amp; QUOT; ліниво КУЛИЧ & amp; QUOT ; зІ СМАКОМ ШОКОЛАДУ І Цитрус

Для випічки беремо форму Ф = 16-18 см з центром, інакше паска НЕ ​​пропечеться в серединці. Змащуємо формочку рослинним маслом і розігріваємо духовку до 180 С. 1. У чашу міксера кладемо 1 яйце і жовток, додаємо дрібку солі (1/4 ч. Л.) І збиваємо міксером. Крок 2

& amp; QUOT; ліниво КУЛИЧ & amp; QUOT ; ЗІ СМАКОМ ШОКОЛАДУ і Цитрус

Додаємо цукор і ванільний цукор. Збільшуємо швидкість міксера і збиваємо до розчинення цукру або майже до розчинення. Крок 3

& amp; QUOT ; ліниво КУЛИЧ & amp; QUOT; ЗІ СМАКОМ ШОКОЛАДУ І Цитрус

Додаємо розігріте і охолоджене вершкове масло (з маргарином, теж смачно), перемішуємо, а потім кладемо протертий через сито сир. З протертим сиром, тісто ніжніше. Перемішуємо тісто міксером протягом 2-3 хвилин. Крок 4

& amp; QUOT ; ліниво КУЛИЧ & amp; QUOT; ЗІ СМАКОМ ШОКОЛАДУ і Цитрус

Додаємо всю просіяне борошно (200 гр) і вимішуємо густе, однорідне, липке і в'язке тісто. Крок 5

& amp; QUOT; ліниво КУЛИЧ & amp; QUOT ; ЗІ СМАКОМ ШОКОЛАДУ і Цитрус

Гасимо соду в оцті, так, щоб сода розчинилася і додаємо в тісто, швидко перемішуємо міксером. Крок 6

& amp; QUOT ; ліниво КУЛИЧ & amp; QUOT; ЗІ СМАКОМ ШОКОЛАДУ І Цитрус

М'які, в'ялений лайм і пластинчасті цукати, нарізаємо тонкими смужками. Лайм і трохи в'ялених мандаринок, я взяла для смаку, а цукати для краси. Чи не збільшуйте кількість сухофруктів, так як вони збільшують підйом тіста при випіканні. Крок 7

& amp; QUOT ; ліниво КУЛИЧ & amp; QUOT; ЗІ СМАКОМ ШОКОЛАДУ і Цитрус

Кладемо сухофрукти і втручається в тісто. Крок 8

& amp; QUOT; ліниво КУЛИЧ & amp; QUOT ; ЗІ СМАКОМ ШОКОЛАДУ І Цитрус

Перекладаємо тісто у форму на 1/3 її обсягу. Крок 9

& amp; QUOT ; ліниво КУЛИЧ & amp; QUOT; ЗІ СМАКОМ ШОКОЛАДУ І Цитрус

Посипаємо верх тесту темним какао за допомогою сита. Какао має бути хорошої якості. Крок 10

& amp; QUOT ; ліниво КУЛИЧ & amp; QUOT; ЗІ СМАКОМ ШОКОЛАДУ і Цитрус

Кладемо другу частину тіста і посипаємо какао. Потім третю частину тіста (Не посипаємо какао!) І розрівнюємо. Виходить 3 шари тесту. Крок 11

& amp; QUOT; ліниво КУЛИЧ & amp; QUOT ; зІ СМАКОМ ШОКОЛАДУ і Цитрус

Відправляємо формочку з тестом в розігріту духовку і через 10 хвилин зменшуємо нагрів духовки до 160 с, печемо ще ~ 50 хвилин. Після цього часу, перевіряємо випічку дерев'яною шпажкою. Готову паску залишаємо остигати в формочке, потім витягуємо. Крок 12

& amp; QUOT; ліниво КУЛИЧ & amp; QUOT ; ЗІ СМАКОМ ШОКОЛАДУ І Цитрус

Для обмазки паски можна приготувати глазур. В охолоджений білок додати маленьку щіпку солі і збити до м'яких піків. Потім не вимикаючи міксер, невеликими частинами додавати цукрову пудру і збивати хвилин 8-10 до “твердих піків”. Вага цукрової пудри, повинен бути в 2 рази більше ваги білка. В самому кінці збивання, можна додати дрібку лимонної кислоти. Глазур можна приготувати різного кольору, якщо додати протертий джем або харчову фарбу. У мене брусничний джем 1-2 ч. Ложки. Крок 13

& amp; QUOT ; ліниво кУЛИЧ & amp; QUOT; ЗІ СМАКОМ ШОКОЛАДУ і Цитрус

Охолоджений паску обмащуємо глазур'ю і прикрашаємо. Крок 14

& amp; QUOT ; ліниво КУЛИЧ & amp; QUOT; ЗІ СМАКОМ ШОКОЛАДУ І Цитрус

Приємного чаювання!

0/5 (0 Reviews)