Ця страва готується дуже швидко і також просто, а & nbsp; результат виходить чудовим. Подавайте лосося з & nbsp; дрібним молодою картоплею або салатом з вареної брокколі
Інгредієнти- 1 ціле філе лосося на шкірі вагою 400-500 г
- 2 гілочки чебрецю
- 3 гілочки петрушки
- 1 гілочка розмарину
- сіль, мелений чорний перець
- вершкове масло
Для зеленого масла:
- 120 г вершкового масла
- 1 середній пучок петрушки
- 1 зубчик часнику
- велика сіль, мелений чорний перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Для зеленого масла розм'якшите вершкове масло при кімнатній температурі (або поставте в мікрохвильовку буквально на 20-30 сек.). Видаліть у петрушки стебла (збережіть їх), листочки порубати. Роздавите, очистіть і порубаєте часник. Крок 2
складіть листя петрушки і часник в ступку, посипте сіллю і перцем, потовчіть в кашку. Крок 3
Змішайте кашку із зелені з часником з вершковим маслом до однорідності. Викладіть зелене масло на шматок плівки, сформуйте ковбаску, загорніть в плівку в два шари, закрутіть кінці і покладіть масло в морозильник мінімум на 30 хв. Крок 4
Очистіть шкіру лосося від луски. Пройдіться пальцями по філе, щоб визначити, чи залишилися там кістки. Якщо відчуєте, що залишилися, витягніть їх пінцетом або пальцями, притримуючи кінець кісточки між пальцем і ножем. Крок 5
Натріть філе з усіх боків сіллю, перцем і вершковим маслом. Покладіть на складений втричі лист фольги всю зелень, трохи пом'явши її руками. На неї покладіть рибу. Крок 6
Поверніть з фольги «конверт», щоб над рибою залишилося трохи вільного місця. Смажте над добре прогорілими вугіллям, не перегортаючи, 15 хв. Подавайте з зеленим маслом.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!