ЛОСОСЬ У фользі на грилі

Ця страва готується дуже швидко і також просто, а & nbsp; результат виходить чудовим. Подавайте лосося з & nbsp; дрібним молодою картоплею або салатом з вареної брокколі

Інгредієнти

  • 1 ціле філе лосося на шкірі вагою 400-500 г
  • 2 гілочки чебрецю
  • 3 гілочки петрушки
  • 1 гілочка розмарину
  • сіль, мелений чорний перець
  • вершкове масло

Для зеленого масла:

  • 120 г вершкового масла
  • 1 середній пучок петрушки
  • 1 зубчик часнику
  • велика сіль, мелений чорний перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

Для зеленого масла розм'якшите вершкове масло при кімнатній температурі (або поставте в мікрохвильовку буквально на 20-30 сек.). Видаліть у петрушки стебла (збережіть їх), листочки порубати. Роздавите, очистіть і порубаєте часник. Крок 2

ЛОСОСЬ У фользі на грилі

складіть листя петрушки і часник в ступку, посипте сіллю і перцем, потовчіть в кашку. Крок 3

ЛОСОСЬ У фользі на грилі

Змішайте кашку із зелені з часником з вершковим маслом до однорідності. Викладіть зелене масло на шматок плівки, сформуйте ковбаску, загорніть в плівку в два шари, закрутіть кінці і покладіть масло в морозильник мінімум на 30 хв. Крок 4

ЛОСОСЬ У фользі на грилі

Очистіть шкіру лосося від луски. Пройдіться пальцями по філе, щоб визначити, чи залишилися там кістки. Якщо відчуєте, що залишилися, витягніть їх пінцетом або пальцями, притримуючи кінець кісточки між пальцем і ножем. Крок 5

ЛОСОСЬ У фользі на грилі

Натріть філе з усіх боків сіллю, перцем і вершковим маслом. Покладіть на складений втричі лист фольги всю зелень, трохи пом'явши її руками. На неї покладіть рибу. Крок 6

ЛОСОСЬ У фользі на грилі

Поверніть з фольги «конверт», щоб над рибою залишилося трохи вільного місця. Смажте над добре прогорілими вугіллям, не перегортаючи, 15 хв. Подавайте з зеленим маслом.

0/5 (0 Reviews)