ЛОСОСЬ У гранатовому соусі

Лосось в гранатовому соусі & mdash; красиво і апетитно. Інгредієнти спільно створюють цікаву композицію смаків і ароматів. Соєвий соус дає рибі солоний акцент, гранатовий сік трохи солодощі та імбир & mdash; спецій & hellip;

ЛОСОСЬ У гранатовому соусі

Зимова їжа x Інгредієнти

Маринад:

  • 2 ст. л. соєвого соусу
  • 1 ст. л. меду
  • 2 зубчики часнику (подрібненого)
  • 2 ч. л. тертого імбиру
  • 2 ст. л. лимонного соку
  • 1 ст. л. оливкового масла
  • ½ ч. л. солі
  • ½ ч. л. білого перцю
  • 4 філе лосося (без шкіри)

Соус:

  • 1 ст. л. соєвого соусу
  • 1 ст. л. меду
  • 1 зубчик часнику (подрібненого)
  • 1 ч. л. тертого імбиру
  • 1 ч. л. лимонної цедри
  • ½ ст. гранатового соку

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Змішайте інгредієнти для маринаду і маринують в ньому лосось в холодильнику протягом 1 години. Час від часу рибу перевертати. Крок 2 Для соусу змішати всі інгредієнти, крім гранатового соку. У каструлі на помірному вогні уварювати сік до 2-3 ст. л. Крок 3 Змішати з іншими інгредієнтами. Розігріти духовку до 110 ° C. Запікати лосось під соусом 40 хвилин. Час від часу змащувати соусом поверхню риби пензликом. Крок 4 Під час подання злегка посипати зернятками граната.

0/5 (0 Reviews)