ЛОСОСЬ в шампанському

Лосось в святковому обрамленні – соусі із шампанського. За бажанням, додавши вершки і ікру, моно отримати лосось “мега – шампань”!

Інгредієнти

    • лосось – 500 г
    • шампанське – 200 мл
    • масло рослинне – 2 ст. л.
    • перець мелений – за смаком
    • сіль – за смаком
    • вершки 20% – 200 мл
    • ікра лососевих – 1 ст. л.
    • борошно – 1 ст. л.

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Знімаємо з риби шкіру, нарізаємо шматочками. Крок 2

ЛОСОСЬ в шампанському

Рибу солимо, перчимо і обсмажуємо на рослинному маслі по 3 хвилини з кожного боку. І … настає самий урочистий момент – вливаємо в сотейник шампанське! Тушкуємо в шипучих шампанське ще 5-7 хвилин. Крок 3

ЛОСОСЬ в шампанському

Бажаючим посилити смак шампанського і ефектно подати рибу, раджу приготувати соус із шампанського з вершками і 1 ст. л. муки. Полити цим соусом рибу і прикрасити ікрою.

0/5 (0 Reviews)