Лосось в святковому обрамленні – соусі із шампанського. За бажанням, додавши вершки і ікру, моно отримати лосось “мега – шампань”!
Інгредієнти
-
- лосось – 500 г
- шампанське – 200 мл
- масло рослинне – 2 ст. л.
- перець мелений – за смаком
- сіль – за смаком
- вершки 20% – 200 мл
- ікра лососевих – 1 ст. л.
- борошно – 1 ст. л.
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Знімаємо з риби шкіру, нарізаємо шматочками. Крок 2
Рибу солимо, перчимо і обсмажуємо на рослинному маслі по 3 хвилини з кожного боку. І … настає самий урочистий момент – вливаємо в сотейник шампанське! Тушкуємо в шипучих шампанське ще 5-7 хвилин. Крок 3
Бажаючим посилити смак шампанського і ефектно подати рибу, раджу приготувати соус із шампанського з вершками і 1 ст. л. муки. Полити цим соусом рибу і прикрасити ікрою.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!