Лосось ідеально поєднується з лимоном і лаймом. Головне в цій страві & ndash; не перепечеться рибу. Вона повинна залишатися ніжною, майже сирий в самій середині, коли ви виймаєте її з духовки.
Інгредієнти
- 600 -800 г філе сьомги або морської форелі на шкірі
- 12 листя кафрського лайма
- 1 ч. Л. пасти том-ям
- сіль за смаком
- часточки лайма для прикраси
Для соусу:
- 3-4 лайма
- 1 велике дуже стигле авокадо
- 1 середній пучок кінзи
- 1 маленький пучок зеленої цибулі
- рибний соус за смаком
- сіль, мелений чорний перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Очистіть рибу від луски, перевірте, чи немає в м'якоті кісточок. Розріжте філе на 4 порційних шматка, посоліть і натріть м'якоть пастою том-ям. Залиште маринуватися при кімнатній температурі під плівкою на 1 ч. Крок 2 Розігрійте духовку до 170 ° С. Відріжте 4 шматки фольги 30х40 см. У листя лайма вибери центральний стеблинка, щоб листя розділилися навпіл. У центр кожного шматка фольги покладіть половинки 2 листя лайма, на них укладіть рибу. Зверху – залишилися листя. Крок 3 Підніміть краю фольги і скріпіть їх, щоб над рибою залишався простір. Поставте рибу в духовку на 10, максимум на 12 хв. Крок 4 Тим часом дрібно порубати кинзу і зелену цибулю, покладіть в стакан погружного блендера і подрібніть в пасту. Лайми вимийте щіткою, обсушити, зніміть цедру дрібної теркою. Вичавіть сік. Додайте сік і цедру до зеленої пасти, посоліть. Крок 5 Авокадо очистіть, видаліть кісточку, м'якоть наріжте дрібними кубиками, змішайте з зеленою пастою. Додайте рибний соус до смаку, поперчіть. Крок 6 Акуратно викладіть запечену рибу на тарілки, полийте соусом, прикрасьте часточками лайма і подавайте.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!