Гарячий журавлинний чай і марокканський м'ятний чай – дуже гарні для зими і ранньої весни. Напої ці готуються просто, з доступних продуктів & nbsp; і вони дуже ефективні в боротьбі з сезонною нудьгою і насувається на застуду
Інгредієнти
Гарячий журавлинний чай
- 500 мл води
- 200 г журавлини
- 1,5 ст. л. цукру
- сік 1 апельсина
- паличка кориці
- 8 бутонів гвоздики
Марокканський м'ятний чай
- 500 мл води
- 2 ч. л. зеленого чаю
- 4 свіжі гілочки м'яти
- 60 г цукру
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Гарячий журавлинний чай
Журавлину перебрати, вимити і протерти в миску через сито. Перекласти в полотняний або марлевий мішечок і віджати сік. Журавлинний макуха покласти в сотейник, залити водою і довести до кипіння. Відвар процідити. Крок 2
Додати в відвар віджатий журавлинний сік, сік апельсина, гвоздику, корицю і цукор. Перемішати і дати настоятися, 1 ч. Процідити і підігріти на середньому вогні. Додавати в свіжозаварений чай за смаком. Крок 3
Марокканський м'ятний чай
Заварити зелений чай. М'яту вимити, відокремити листочки від стебла. Покласти листочки м'яти і цукор в другій чайник і залити окропом. Дати настоятися, 5 хв. Крок 4
Через дрібне ситечко перелити зелений чай в м'ятний настій і перемішати. У високі склянки покласти по 1 гілочці м'яти, влити гарячий чай.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!