КОРИСНІ ЧАЙ ДЛЯ ВЕСНИ

Гарячий журавлинний чай і марокканський м'ятний чай – дуже гарні для зими і ранньої весни. Напої ці готуються просто, з доступних продуктів & nbsp; і вони дуже ефективні в боротьбі з сезонною нудьгою і насувається на застуду

Інгредієнти

Гарячий журавлинний чай

  • 500 мл води
  • 200 г журавлини
  • 1,5 ст. л. цукру
  • сік 1 апельсина
  • паличка кориці
  • 8 бутонів гвоздики

Марокканський м'ятний чай

  • 500 мл води
  • 2 ч. л. зеленого чаю
  • 4 свіжі гілочки м'яти
  • 60 г цукру

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

КОРИСНІ ЧАЙ ДЛЯ ВЕСНИ

Гарячий журавлинний чай

Журавлину перебрати, вимити і протерти в миску через сито. Перекласти в полотняний або марлевий мішечок і віджати сік. Журавлинний макуха покласти в сотейник, залити водою і довести до кипіння. Відвар процідити. Крок 2

КОРИСНІ ЧАЙ ДЛЯ ВЕСНИ

Додати в відвар віджатий журавлинний сік, сік апельсина, гвоздику, корицю і цукор. Перемішати і дати настоятися, 1 ч. Процідити і підігріти на середньому вогні. Додавати в свіжозаварений чай за смаком. Крок 3

КОРИСНІ ЧАЙ ДЛЯ ВЕСНИ

Марокканський м'ятний чай

Заварити зелений чай. М'яту вимити, відокремити листочки від стебла. Покласти листочки м'яти і цукор в другій чайник і залити окропом. Дати настоятися, 5 хв. Крок 4

КОРИСНІ ЧАЙ ДЛЯ ВЕСНИ

Через дрібне ситечко перелити зелений чай в м'ятний настій і перемішати. У високі склянки покласти по 1 гілочці м'яти, влити гарячий чай.

0/5 (0 Reviews)