Волзький Рибник із сазаном і Судака

Бабуся була родом з яицких козаків, готувала чудові смажені пиріжки з картоплею: ​​багато товченої картоплі з топленим маслом, тоненьке тісто, називалися вони & laquo; Чіненков & raquo ;. Для цього пирога з рибою тісто може бути листкове дріжджове & ndash; моя Степанида Прокопівна готувала саме з такого.

Фаїна Самарцева і бабуся Степанида Прокопівна & nbsp;

Інгредієнти

    < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> 1 кг листкового дріжджового тіста
  • 500-700 філе жирного сазана
  • 500-700 г філе судака
  • 500 г цибулі
  • 400 г картоплі
  • топлене масло
  • сіль, мелений чорний перець
  • яйце для змащування
  • рибний бульйон (з рибної мелочкі або голів судака і сазана) для подачі

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Очистіть цибулю. Приблизно 2/3 наріжте тонкими четвертинками кілець. Решта цибулю наріжте дрібно. У великій сковороді розігрійте топлене масло, покладіть дрібно нарізану цибулю і смажте до золотистого кольору, приблизно 15 хв. Крок 2

Волзький Рибник із сазаном і Судака

Наріжте філе сазана шматками, пропустіть через м'ясорубку з крупними гратами. Змішайте зі смаженою цибулею, посоліть і поперчіть. Крок 3 Що залишився лук (четвертинками кілець) припустите в маслі на невеликому вогні, 5 хв. Зніміть з вогню. Крок 4 Очистіть картопля і наріжте найтоншими кружальцями (найзручніше нарізати на тертці-мандоліні або просто дуже гострим тонким ножем). Крок 5

Волзький Рибник із сазаном і Судака

Розігрійте духовку до 180 ° С. Розділіть тісто на 2/3 і 1/3. Розкачайте більшу частину і викладіть на деко так, щоб краї звисали. Викладіть на тісто шар припущенного лука, на нього – крупно нарізаного судака. Посоліть і поперчіть. На судака внахлест викладіть скибочки картоплі, посоліть і поперчіть. Крок 6

Волзький Рибник із сазаном І Судак

На картопля викладіть фарш з сазана з цибулею. Крок 7

Волзький Рибник із сазаном І Судак

Накрийте залишилися тонко розкотив тестом, защипніть краю. Зробіть в тесті дірочки для виходу пари, змастіть верх пирога яйцем, випікайте до рум'яної скоринки, приблизно 40 хв. Подавайте з гарячим бульйоном.

0/5 (0 Reviews)