Лимонного КЕКСИ З ГЛАЗУРЬЮ з вершкового сиру

Лимонний кекс & ndash; один з найпопулярніших рецептів в світі. Та це й не дивно, у лимонів такий яскравий, освіжаючий аромат. За цим рецептом можна приготувати один великий кекс або 12 маленьких Обов'язково приготуйте глазур, з нею кекс виходить не тільки красивим, але і більш смачним.

 лимонів Кекс З ГЛАЗУРЬЮ з вершкового сиру

Інгредієнти

  • 420 г борошна
  • 290 г вершкового масла кімнатної температури
  • 500 г цукру
  • 4 яйця
  • 1 стакан кефіру
  • 1/3 склянки лимонного соку
  • 2 ст. л. тертої лимонної цедри
  • 1 ст. л. ванільного екстракту
  • 1 ч. Л. розпушувача
  • 1/2 ч. л. соди
  • 1/2 ч. л. солі

Для глазурі:

  • 3 склянки цукрової пудри
  • 4 ст. л. вершкового сиру
  • 2 ст. л. вершкового масла
  • 1 ч. л. ванільного екстракту
  • 2 ст. л. молока

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 1. Заздалегідь дістаньте з холодильника вершкове масло і вершковий сир. Розігрійте духовку до 175 ° С. Крок 2

лимонів Кекс З ГЛАЗУРЬЮ з вершкового сиру

2. Просіяти борошно з сіллю, содою і розпушувачем. Крок 3

лимонів Кекс З ГЛАЗУРЬЮ з вершкового сиру

3. Збийте міксером вершкове масло з цукром до стану легкого крему. Додайте по одному яйця і ванільний екстракт, добре збийте. Крок 4 4. По черзі додавайте в олійно-яєчну суміш кефір і борошно, швидко розмішуючи тісто. Додайте лимонний сік і цедру, перемішайте. Крок 5

лимонів Кекс З ГЛАЗУРЬЮ з вершкового сиру

5. Розкладіть тісто в маленькі силіконові формочки (приблизно на 7/8 висоти), розрівняйте і випікайте 20 хв. Готові кекси повністю остудіть, а потім акуратно дістаньте з форми. Крок 6 6. Для глазурі збийте міксером вершкове масло, вершковий сир і 1 склянка цукрової пудри, потім додайте ванільний екстракт і ще 1 склянка цукрової пудри, збийте до однорідності. Всипте останній склянка цукрової пудри, перемішайте і влийте по 1 ст. л. молока, добре перемішуючи глазур. Крок 7

лимонів Кекс З ГЛАЗУРЬЮ з вершкового сиру

7. Нанесіть глазур на повністю остиглі кекси.

0/5 (0 Reviews)