Рулет З ТЕЛЯТИНИ

З ніжного філе телячої грудинки робити рулети дуже просто & mdash; в якості начинки можна використовувати не тільки трави, але і сир, шпинат, шинку, гриби, а й будь-які інші ваші улюблені продукти.

Інгредієнти

  • 1,5 кг телячої грудинки одним шматком
  • 10 листочків розмарину
  • 5 гілочок чебрецю
  • 1/2 ч. Л. сушеного орегано
  • 2 зубчики часнику
  • 3 ст. л. оливкового масла
  • 1 середня цибулина
  • 1 стакан білого сухого вина
  • 1 стакан води або курячого бульйону
  • сіль, мелений чорний перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Розігрійте духовку до 150 ° C. Крок 2

Помістіть м'ясо на робочу поверхню. Надріжте м'ясо посередині, чи не дорізаючи до кінця, і, рухаючи ніж паралельно столу, розкрийте як книгу. Злегка відбийте – у вас повинен вийти прямокутний шматок товщиною 2 см. Крок 3

Рулет З ТЕЛЯТИНИ

Очистіть часник і порубаєте. Дрібно наріжте листочки чебрецю і розмарину. Посипте м'ясо травами і часником, приправити сіллю і перцем. Поверніть щільний рулет і обв'яжіть кулінарним шпагатом. Злегка посоліть і поперчіть з зовнішньої сторони. Крок 4

Рулет З ТЕЛЯТИНИ

У великій жароміцної сковороді розігрійте оливкову масло і обсмажте рулет з усіх боків до рум'яної скоринки. Перекладіть на тарілку. Крок 5

Рулет З ТЕЛЯТИНИ

Очистіть цибулю і дрібно наріжте. У сковороду, якщо потрібно, додайте трохи олії, покладіть цибулю і смажте до м'якості, посоліть. Влийте вино і деглазіруйте сковороду. Поверніть на сковороду рулет, влийте воду або бульйон, накрийте фольгою і поставте в духовку. Запікайте 5-6 ч, поки м'ясо не стане м'яким, а внутрішня температура м'яса не досягне 71 ° С. Якщо необхідно, підлити трохи води під час приготування. Крок 6

Рулет З ТЕЛЯТИНИ

Перекладіть м'ясо на блюдо і повністю остудіть. Видаліть кулінарний шпагат і наріжте тонкими скибочками.

0/5 (0 Reviews)