МІНІ-пасочки З ІТАЛІЙСЬКОЮ меренге

Дуже смачні пасочки виходять!

МІНІ-пасочки З ІТАЛІЙСЬКОЮ меренге

Святкові страви до великоднього столу x Інгредієнти

  • молоко-300мл
  • сухі дріжджі – 22 гр
  • сметана-200 гр
  • яйця – 5 шт
  • масло вершкове-200 гр
  • цукор-400 гр
  • борошно-5 склянок
  • цедра 0.5 лимона
  • сіль -0.5 ч.л.
  • ванілін -0.5 ч.л.
  • разрихлітель- 20гр
  • коньяк-3 ст.л
  • родзинки-400 гр
  • для меренги: цукор 200 гр
  • вода-75 гр
  • білки-100гр (приблизно від 3-х яєць)
  • Все що вважаєте за потрібне для прикраси

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Перед сном. Беремо 300 мл молока, розводимо в ньому 22 гр сухих дріжджів, додамо сметану 200 мл (в яку додамо цедру, ванілін), вбиваємо 5 яєць, вершкове масло 200гр, і 400 гр цукру. Ми залишаємо на всю ніч. Підніматися нічого не будет !!! Крок 2 Вранці. Додати в просіяне борошно розпушувач, спочатку візьмемо три склянки борошна. Далі додамо в тісто коньяк, сіль і ванілін. Далі додаємо борошно так, щоб тісто не було крутим. Коли тісто стане однорідним, додамо родзинки. Швидко перемішати. І відразу розкладемо по формах. Форму заповнимо на одну третину. Крок 3 Тепер формочки ставимо в тепло і чекаємо дві години. Розігріваємо духовку до 180 градусів і акуратно, намагаючись не струсити, переносимо в духовку. випікаємо хвилин 25-30. Крок 4 Готуємо італійську меренге. З води 75 мл і цукру 200 гр треба зварити сироп. Нагріваємо його до 117-120 гр. В цей час збиваємо білки. І не вимикаючи міксер, поступово вливаємо тоненькою цівкою гарячий сироп. Збиваємо до щільної маси блискучою. Меренга готова! Крок 5 Тепер можна прикрасити паски. Краще взяти кондитерський шприц. Можна акуратно ложкою розподілити. Я додавала барвник харчові. Прикрашала трояндочками з цукрової мастики. Робила прикраси з карамелі. Корисна порада

Випікати краще в паперовій формі.

Господині на замітку

Паска дуже ніжний. Не чіпайте його до повного охолодження !!!

0/5 (0 Reviews)