& QUOT; ПАВЛОВА & QUOT; З лимонним курдів

Ці легкі невагомі тістечка – літній хіт, безумовно. Замість курдів можна використовувати просто нарізані ягоди, заздалегідь зварене і охолоджене ягідне конфі, але мої люблять тільки з лимоном. Курд я готую відразу у великій кількості, напишу половинну порцію. На одне таке тістечко у мене йде 25 мл курдів.

 & amp; QUOT; ПАВЛОВА & amp; QUOT; з лимонним курдів

& amp; QUOT; ПАВЛОВА & amp; QUOT; з лимонним курдів

& amp; QUOT; ПАВЛОВА & amp; QUOT ; з лимонним курдів

 & amp; QUOT; ПАВЛОВА & amp; QUOT; з лимонним курдів

Улюблені швидкі літні рецепти x Інгредієнти

  • гільзи для тістечок (5 шт)
  • білок курячий 110 г
  • цукор дрібний або пудра 220 г
  • крохмаль кукурудзяний 9 г
  • лимонний сік 1 ч.л.
  • крем
  • маскарпоне 250 г
  • вершки жирні 200 г
  • ваніль
  • пудра цукрова 30 г
  • на курд (2 склянки)
  • яйця С0 6 шт
  • жовтки 2 шт
  • цукор 0.5 ст
  • масло вершкове 82% 150 г
  • цедра лимонна 1 ст.л
  • сік лимона 200 мл

Покроковий рецепт ПРИГОТУВАННЯ

Крок 1 Перед початком приготування включаємо духовку на 220 С Якщо духовка дуже потужна, то на 200 С Готуємо швейцарську меренге. Об'єднуємо в діжі білок з цукром, ставимо в сотейник на водяну баню. Дежа не повинна торкатися води. Нагріваємо меренгу, постійно помішуючи, до розчинення цукру або 60 С. При розтиранні маси між пальцями не повинно відчуватися цукрових крупинок. Зазвичай цей процес займає 2-3 хвилини. Крок 2 Знімаємо діжу з лазні, починаємо збивати меренгу до міцних пік.Не перебейте! Меренга повинна мати гладку блискучу поверхню, не рватися. Якщо меренга перебита, то в духовці вона “плаче” сиропом. Також вона “плаче”, якщо цукор не розійшовся на бані. Крок 3 Ближче до закінчення збивання додаємо лимонний сік і крохмаль. Саме крохмаль допомагає створити суфлейний структуру всередині тістечка, він вбирає воду і набухає, а скоринка не випускає це суфле назовні. Не плутати з безе! Крок 4

& amp; QUOT; ПАВЛОВА & amp; QUOT; з лимонним курдів

відкидають меренги розетками На тефлон або папір хорошої якості. Укладаємо на деко. Діаметр внутрішнього колодязя близько 5 см, в духовці воно ще збільшиться. Крок 5 Вимикаємо розпечену духовку !!! Ставимо деко і відразу вимикаємо. Так, якщо різні способи випічки, це один з варіантів. Духовку не відкривати. Через 40 хвилин Павлові готові і відходять від тефлону відмінно. Крок 6

& amp; QUOT; ПАВЛОВА & amp; QUOT; з лимонним курдів

Готуємо крем (всі продукти з холодильника) – збиваємо вершки з пудрою і ваніллю до міцних пік, додаємо маскарпоне і збиваємо на низькій швидкості дуже швидко. Маскарпоне легко перебити. Крок 7

& amp; QUOT; ПАВЛОВА & amp; QUOT; С лИМОННИМ курдів

В остиглі тістечка відкидають краплю крему, додаємо курд до верху і знову крем шапочкою. В даному випадку я обійшлася без крему, заповнювала тільки курдом. Це для себе, я крем не люблю. Крок 8 Курд. Змішати в сотейнику лимонний лик, цедру, жовтки, яйця і цукор. Варити на середньому вогні. Заважати постійно! Якщо яйця пригорять, то в курди чорні точки! Довести до повільного кипіння, додати шматочками вершкове масло і варити до загустіння. Це займає приблизно 10 хвилин. Процідити через дрібне сито від цедри і згорнутого білка. Остудити в холодильнику, накривши плівкою в контакт. Зберігати 7-10 днів. Корисна порада

Якщо ви не дружите з духовкою, то можете випікати традиційним способом – 85 С 2-3 години

Господині на замітку

Пам'ятайте – це тістечко одного дня. Зробили, дозволили постояти пару годин і з'їли. Якщо вам потрібно неодмінно їх витримати довше, то розплавляємо білий шоколад і промазуємо всередині колодязь пензликом. Шоколад ізолює тістечко від вологи і дасть йому трохи фори.

0/5 (0 Reviews)