Мені здається, це один з найбільш літніх десертів. Меренговую рулет з ягодами можна швидко приготувати і моментально з'їсти з великим удовольствем. А можна прибрати в холодильник для просочення на 3 ч. Довше зберігати його не потрібно & ndash; & nbsp; меренга легко промокає від сусідства з ягідним соком і кремом, але для деяких саме такий & ndash; розмокший & ndash; рулет і є краще доповнення & nbsp; до кави.
Улюблені швидкі літні рецепти x Інгредієнти
- 200 г білків (в середньому білки 6 яєць С1)
- 300 г цукрової пудри
- 2 ст. л. кукурудзяного крохмалю
- мигдальні пелюстки або рубані фісташки
- свіжі ягоди, горіхи, банани для начинки
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> 1 ч. л. лимонного соку
Для крему:
- 250 г вершків жирністю 30-35%
- 50 г цукрової пудри
- насіння 1/3 стручка ванілі
- 250 г маскарпоне
Покроковий рецепт ПРИГОТУВАННЯ
Крок 1 Теплі білки збивати 1 хвилину на середній швидкості, потім поступово почати додавати по ложці цукрову пудру. Швидкість поставити на максимум. Збити білок до глянцевого стану, до міцних піків. Виставити швидкість нижча за середню, додати лимонний сік і крохмаль. Викласти на деко, застелене силіконовим килимком або строго силиконизированной папером для випічки. Папір має бути суперякісна, що не сумнівна, цей вид тесту прилипає до паперу намертво. Розмір приблизно 30х40 см або на весь деко. Краще випікати на зворотному боці листа для рівності країв коржа. Крок 2 Розігріти духовку до 170 ° С, меренге посипати мигдалем або фісташками. Поставити деко і відразу знизити температуру до 150 ° С. Випікати близько 40 хвилин до кремовою скоринки. Так як в тесті присутній крохмаль, він відтягує на себе вологу і дозволяє всередині меренге залишатися м'якою, подібної суфле. Крок 3 Вийняти деко, зверху покласти килимок або папір, потім – грати, деко перевернути на решітку і відразу зняти папір, на якій рулет випікався. Накрити рушником і дати трохи охолонути. Крок 4 Для крему збити холодні вершки з пудрою і ваніллю, в кінці додати маскарпоне і збити недовго. Крок 5 Змастити пласт кремом, покласти цілі ягоди, або резаниеЮ, але не надто соковиті, горішки, нарізаний банан і т.п. За допомогою рушника скрутити щільно корж рулетом. Верх прикрасити залишками крему, ягодами, листочками м'яти і т.п. Нерівні краї зрізати. Подавати.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!