Рулет З ІНДИКИ З ЧЕРВОНОЇ СМОРОДИНОЙ

Дуже святкове закуска! Не варто переживати через гадану сухості індички & ndash; її немає завдяки & nbsp; сирному & nbsp; сиру. Такий рулет містить не надто багато калорій, при цьому, він досить ситний, а який ароматний …

Улюблені швидкі літні рецепти x Інгредієнти

  • 500 г філе грудки індички
  • 70 г сирного сиру
  • 60 г червоної смородини
  • 0,5-1 ст. л. свіжого чебрецю, базиліка або інших ароматних трав
  • масло рослинне
  • сіль, мелений чорний перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

Вимити і обсушити філе грудки індички, розрізати навпіл. М'ясо відбити. Посолити, поперчити. Змастити сирним сиром. Зверху посипати ягодами і рубаними травами. Крок 2

Рулет З ІНДИКИ З ЧЕРВОНОЇ СМОРОДИНОЙ

Рулет щільно згорнути, зв'язати кулінарною ниткою. Крок 3

Рулет З ІНДИКИ З ЧЕРВОНОЇ СМОРОДИНОЙ

Змастити рослинним маслом. Натерти сіллю і перцем. Обсмажити з усіх боків до скориночки в сковороді. Крок 4

Рулет З ІНДИКИ З ЧЕРВОНОЇ СМОРОДИНОЙ

Перекласти на деко, застелене папером для випічки або у жароміцних форму. Запекти в розігрітій до 180 ° С духовці близько 30 хв. Остудити, нарізати скибочками і подавати.

0/5 (0 Reviews)