ПОДВІЙНЕ ЯЙЦЯ З ІКРОЮ

Звичайно, це рецепт не на кожен день. Він і копіткий, і трохи заморочений, і многодельний, і для його приготування потрібно робити особливі закупівлі в магазині. Це справжній шефський рецепт. Але! насправді, його можна приготувати і вдома, якщо постаратися і мати бажання приємно здивувати своїх близьких і друзів.

 ПОДВІЙНЕ ЯЙЦЯ З ІКРОЮ

Інгредієнти

  • 8 перепелиних яєць
  • 18 г солі
  • 50 г білого винного оцту
  • 4 яйця
  • 20 г вершкового масла
  • сіль і мелений чорний перець

Для & quot; компоту & quot ;:

  • 1 яблуко сорту Голден Делішес
  • 20 г вершкового масла
  • 15 г цукру

Для картопляної піни:

  • 250 г картоплі
  • 70 г води
  • 100 мл вершків жирністю від 30%
  • 20 г оливкової олії

Для лаймового крему:

  • 150 г маскарпоне
  • філе (м'якоть без плівок) 3 лаймов
  • цедра 1 лайма

Для подачі:

  • 20 г лососевої ткри
  • 50 г ікри білуги
  • стебла шніт-цибулі

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Наріжте очищений картопля невеликими кубиками і відваріть їх в підсоленій воді до повної готовності. Відкиньте на сито. Відвар видаліть. Крок 2 Приготуйте збите пюре з вершками і маслом. Посоліть і поперчіть. Крок 3 Протріть пюре через сито і заповніть їм два сифона. Тримайте в теплі. Крок 4 Подрібніть в блендері всі інгредієнти для лаймового крему до однорідності. Приберіть крем в холодильник. Крок 5 Приготуйте яйця-пашот з перепелиних яєць. Варіть їх по 1 хв. кожне. Крок 6 Для того, щоб зробити яйця скрембл, розбийте їх в невеликий сотейник, відразу додайте вершкове масло, і при постійному розмішуванні дайте їм загуснути. Зніміть з вогню. Крок 7 Для “компоту” яблуко очистіть, видаліть серцевину і наріжте невеликими кубиками. Перекладіть в маленький кухлик, додайте олію, цукор і 60 г води. Готуйте, помішуючи час від часу, на слабкому вогні, 30 хв. Крок 8 Для подачі візьміть стакан мартіні. У нього перекладіть яблучний “компот”, на нього – скрембл, лаймовий крем, трохи червоної ікри і два приготованих яйця перепела. Додайте картопляну піну і пару стебел шніт-цибулі і ікру білуги. Відразу подавайте. Господині на замітку

Італійці Енріко і Роберто Череа, автори рецепту, & nbsp; виросли на кухні. Сімейний ресторан під Бергамо, заснований їх батьками має три зірки Michelin. П'ятеро дітей з матір'ю і зараз продовжують керувати рестораном.

Енріко і Роберто приїхали прославляти кухню Ломбардії на відомий гірськолижний курорт Санкт-Моріц і відкрили італійський ресторан Da Vittorio & nbsp; в готелі Carlton Hotel St.Moritz.

Легенда вперто твердить, що готель побудували, як зимову резиденцію для Миколи II, куди, щоправда, цар так і не доїхав. Ця легенда зберігається вже понад сто років, і & nbsp; знамениті брати теж не забувають про & laquo; російський слід & raquo ;. В їх ресторан з 18 балами по рейтингу GaultMillau і 1 зіркою Michelin & nbsp; приїжджають з усього світу цінителі високої гастрономії. & nbsp;

Брати Череа разом з генеральним менеджером готелю Філіпом Кларінвалом

0/5 (0 Reviews)