Що може бути краще, ніж шашлик на природі в оточення друзів? Правильно, багато шашлику. Тому замаринуйте відразу побільше курячого м'яса: навіть якщо воно залишиться, його завжди можна буде засмажити будинку в духовці.
Інгредієнти
- 750 г філе курячих стегенець
- 1 маленький цукіні
- 1 червона цибулина
- 1 солодкий червоний перець
- 10 помідорів чері
- сік половини лимона
- 1 ст. л. приправи для курки
- 1/2 ч. л. сушеного часнику
- 1 ч. л. сушеної петрушки
- морська сіль
- 3 ст. л. оливкового масла
Для соусу:
- 250 г подрібнених помідорів, консервованих у власному соку
- половина зеленого перцю чилі
- 1 зубчик часнику
- 5 гілочок кінзи
- 1/2 ч. л. меленого коріандру
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Наріжте куряче філе великими кубиками і покладіть в миску. У сотейнику змішайте оливкова олія, приправу для курки і сік лимона. Приправте сіллю і поставте на вогонь. Підігрійте маринад, щоб він став гарячим, але не доводьте до кипіння. Залийте курку і добре перемішайте. Накрийте кришкою і залиште на 1 ч. Крок 2 Наріжте цукіні товстими кружечками. Цибулю очистіть і наріжте великими часточками. Солодкий перець розрізати навпіл, видаліть насіння і плодоніжки і наріжте квадратами. Крок 3 Приправте овочі сушеним часником і петрушкою. Крок 4 Нанижіть на шампури шматочки курки, цукіні, цибуля, перець і помідори. Смажте над гарячим вугіллям або на розігрітому грилі з усіх боків, повертаючи шампури, поки курка не буде повністю готова, близько 10 хв. Крок 5 Для соусу дрібно порубати часник і гострий перець. Змішайте з помідорами і доведіть до кипіння. Приправте часниковим перцем і коріандром. Крок 6 Варіть 10 хв., Поки соус не загусне, посоліть. Дрібно наріжте кінзу і додайте в соус, зніміть з вогню і остудіть.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!