ПОШИТТЯ З ПТИЦІ В скоринкою з листкового тіста

Паштет з курячої печінки – одна з улюблених і популярних закусок для багатьох любителів смачно поїсти. Спробуємо для різноманітності приготувати паштет з міксу курячої і индюшиной печінки, додавши туди & nbsp; філе курячих стегенець і індичих сердець. І контрольний & quot; постріл & quot; , Після якого точно ніхто не устоіт- запекти паштет в листковому тісті. & Nbsp;

Інгредієнти

  • 1 кг дріжджового листкового тіста
  • 400 г курячої печінки
  • 400 г индюшиной печінки
  • 500 г філе курячих стегенець на шкірі
  • 400 г індичих сердець
  • 350 г м'якоті стегенця копченої курки на шкірі
  • 6 цибулин шалот
  • 2 зубчики часнику
  • 160 г вершкового масла жирністю 82,5% + 2 ст. л.
  • 2 яйця + 2 жовтки
  • кілька гілочок чебрецю
  • по 1 ч. л. меленого запашного і чорного перцю
  • 0,3 ч. л. свіжонатертого мускатного горіха
  • сіль
  • жовток і жирні вершки для змащування

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Обидва види печінки порубати ножем якомога дрібніше, свіжу і копчену курку, а також серця індички проверніть через м'ясорубку з 160 г вершкового масла. Змішайте всі підготовлені інгредієнти. Крок 2 Обидва види перцю змішайте з сіллю і мускатним горіхом, приправте фарш. Шалот і часник подрібніть і обсмажте на невеликому вогні в 2 ст. л. вершкового масла до м'якості, 3 хв. Крок 3 Збийте яйця з жовтками, додайте олію з шалот і часником і листочки чебрецю; влийте отриману суміш в фарш. Ретельно вимішайте. Крок 4 Застелите 2 форми для кексу плівкою так, щоб краї звисали. Викладіть фарш, розрівняйте мокрою долонею і поставте на 2-3 години в холодильник, потім переставте на 20 хв. в морозильник. Крок 5 Розігрійте духовку до 180 ° С. Розділіть тісто на 2 половини, від кожної відріжте третину. Вийміть холодний паштет з форм. Крок 6 Розкачайте великі шматки тесту і застеліть ними форми з бортиками. Викладіть на тісто обидва паштету, знявши плівку. Розкачайте тісто, накрийте паштети, ретельно защипніть краю. Крок 7 Легко надсекіте верх ножем, щоб вийшла гарна сіточка. Змастіть сумішшю жовтка з вершками. Запікайте 40 хв. До речі

Цей паштет можна їсти відразу, гарячим, але через 24 ч & ndash; холодний & ndash; він буде значно смачніше.

0/5 (0 Reviews)