Ефектне блюдо для святкового столу, воно точно не & nbsp; залишиться непоміченим. Підготуйте рулет заздалегідь, а & nbsp; в & nbsp; духовку поставте за півтори години до подачі.
Інгредієнти
- шматок свинячої корейки без кісток вагою 1,5-2 кг
- половина гілочки розмарину
- 10 гілочок чебрецю
- 2 зубчики часнику
- 1 ст. л. оливкового масла
- сіль, мелений чорний перець
Для начинки:
- 1,3 кг зелених міцних яблук
- 3/4 склянки коричневого цукру
- 3 середні червоні цибулини
- 7 см кореня імбиру
- 2/3 склянки сушеної журавлини або родзинок
- 1 стакан яблучного оцту
- 1 стакан пива
- 1 ч. л. кориці
- 1 ч. Л. насіння гірчиці
- 1/4-1/2 ч. л. меленого гострого червоного перцю
- 1/4 ч. л. меленої гвоздики
- 1/4 ч. л. солі
- оливкова олія
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Надріжте гострим довгим ножем корейку в середині по довгій стороні, що не дорізаючи до кінця приблизно на 1 см. Тримаючи ніж паралельно робочої поверхні, подрезайте м'ясо вправо і вліво від розрізу, щоб отримати пласт товщиною 1 см. Злегка відбийте м'ясо, щоб вирівняти товщину . Приправте м'ясо з усіх боків сіллю і перцем. Крок 2 Дрібно порубати листочки розмарину і чебрецю. Очистіть і подрібніть часник. Змішайте часник, чебрець і розмарин з оливковою олією і змастіть цією сумішшю внутрішню поверхню м'яса. Прикрийте плівкою і приберіть в холодильник мінімум на 1 год. Крок 3 Очистіть цибулю і подрібніть. Яблука очистіть і наріжте великими кубиками. Очистіть імбир і дуже дрібно наріжте або натріть на тертці. Крок 4 Нагрійте в сковороді оливкове масло, покладіть цибулю і смажте до золотистого кольору. Додайте імбир і яблука і смажте разом 2-3 хв. Покладіть спеції, коричневий цукор, журавлину або родзинки, влийте пиво і оцет і трохи посоліть. Гасіть суміш на повільному вогні, поки рідина не випарується. Зніміть з вогню і остудіть. Крок 5 Розігрійте духовку до 180 ° С. Покладіть на робочу поверхню корейку і викладіть на неї шар начинки, не доходячи до країв на 1,5-2 см. Поверніть рулет і щільно обв'яжіть кулінарним шпагатом. Крок 6 Перекладіть рулет у форму для запікання, змастіть оливковою олією і поставте в духовку. Запікайте з розрахунку 25 хв. на кожні 500 г ваги свинини, поливаючи соком, що утворився на дні форми, кожні 15 хв. Готовий рулет вийміть з духовки, прикрийте фольгою і залиште на 10 хв. Видаліть шпагат і наріжте порційними шматочками.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!