Холодець з бичачих хвостів

Чесно кажучи, якщо вам не вдасться знайти & nbsp; на ринку саме бичачі хвости, & nbsp; не сумуйте, хвіст вірної подруги бика & ndash; & nbsp; корови & ndash; & nbsp; підійде нітрохи & nbsp; не гірше. У & nbsp; вас вийде відмінний холодець з ніжною консистенцією & ndash; гідна альтернатива & nbsp; звичним холодцю з голови або ніжок. І подати його можна в келиху або склянці, посиливши рідкість і винятковість страви. & Nbsp;

Інгредієнти

  • 1 великий яловичий хвіст, розрубаний на шматки по 10-15 см
  • борошно для панірування
  • 40 г вершкового масла
  • 1 велика цибулина
  • 8 бутонів гвоздики
  • невеликий пучок петрушки
  • 1 ч. л. чорного перцю горошком
  • 1 лавровий лист
  • 2 ст. л. оцту
  • 2 яйця
  • сіль

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

Обваляйте шматки хвоста в борошні, струсіть зайве, обсмажте з усіх боків у вершковому маслі до золотистого кольору. Крок 2

холодець з бичачих хвостів

Вставте гвоздику в очищену цибулину. Покладіть цибулину, петрушку, перець, лавровий лист, оцет і обсмажені шматки хвоста в широку каструлю, залийте холодною водою так, щоб вона закривала м'ясо на 4 пальці. Повільно доведіть до кипіння, зніміть піну, варіть на мінімальному вогні 5-6 ч. Крок 3 Потім остудіть, зніміть м'ясо з кісток, дрібно порубати. Кістки поверніть в бульйон, прибравши цибулину, петрушку і лавровий лист. Посоліть. Поставте бульйон на середній вогонь, випарити наполовину, 30-40 хв., Остудіть, процідіть. Крок 4 Яйця зваріть круто, очистіть, наріжте скибочками. Покладіть м'ясо і яйця у велику форму або розкладіть по маленьким, залийте бульйоном, закрийте плівкою, поставте в холодильник на 3 ч. Подавайте холодним. До речі

Хвіст рубати на шматки краще там, де ви його купуєте, тобто, швидше за все, & nbsp; на ринку. Будинки це можна зробити тільки за допомогою топірця або дуже важкого і добре заточеного тесака.

0/5 (0 Reviews)