Рулет З яловичої вирізки з горіхами, сиром І ШПИНАТОМ

Рулет з яловичої вирізки буде однаково гарний і в теплом, і в холодному вигляді.

Інгредієнти

  • 100 г оливок без кісточок листочки
  • 5-6 гілочок петрушки
  • 50-60 г смаженого фундука
  • 200 г сиру, краще твердого, подібного пармезаном
  • 2 зубчики часнику
  • яловича вирізка на 1,3-1,5 кг
  • оливкова олія
  • 1 упаковка приправи для яловичини Vegeta Natur, 20 г
  • 20 г вершкового масла
  • 40-50 г шпинату
  • «Айвар класичний» Vegeta Natur для подачі

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

Оливки і петрушку дрібно наріжте. Горіхи порубати. Сир наріжте максимально великими скибочками завтовшки 2-3 мм. Часник роздушіть широкою стороною ножа. Крок 2

Рулет З яловичої вирізки з горіхами, сиром і ШПИНАТОМ

Вирізку покладіть на дошку, розрізати вздовж і розкрийте, як книгу. Тонко відбийте. Натріть оливковою олією, посипте приправою. Втирайте отриману суміш в м'ясо з усіх боків. Залиште на 30 хв. Крок 3

Рулет З яловичої вирізки з горіхами, сиром і ШПИНАТОМ

За час маринування м'яса в сковороді розтопіть вершкове масло і додайте 1 ст. л. оливкового. Обсмажте часник, 3-4 хв. Додайте шпинат і прогрівайте його, поки листя не стануть м'якими. За 5 хв. до кінця готування додайте петрушку. Зніміть з вогню і трохи охолодіть. Дрібно наріжте вміст сковороди. Змішайте з оливками і горіхами. Перемішайте. Крок 4

Рулет З яловичої вирізки з горіхами, сиром І ШПИНАТОМ

М'ясо покладіть на великий шматок харчової плівки. Викладіть на нього в один шар і внахлест сир. Розподіліть по всій поверхні підготовлену шпинатну масу. Поверніть рулет, обв'яжіть кулінарною ниткою або закріпіть довгими дерев'яними шпажками (тільки попередньо замочіть їх у воді на 30 хв.) Крок 5

Рулет З яловичої вирізки з горіхами, сиром і ШПИНАТОМ

Загорніть рулет у фольгу або приберіть в« рукав »і перекладіть на деко. Якщо запікаєте в «рукаві», застеліть деко папером для випічки, в рукаві зробіть пару проколів. Крок 6

Рулет З яловичої вирізки з горіхами, сиром І ШПИНАТОМ

Запікайте в розігрітій до 200 ° С духовці 10 хв. Розкрийте фольгу або розріжте «рукав». Підрум'яньте рулет під грилем і доведіть до повної готовності. Крок 7

Вийміть деко з духовки. Накрийте рулет фольгою і повністю охолодіть. Зніміть фольгу і наріжте рулет красивими і акуратними скибочками, знявши нитка або видаливши шпажки. Подавайте з Айваром.

0/5 (0 Reviews)