Салат з курки з овочами і арахісове заправки

Салати з куркою люблять все, і цей салат не стане винятком. До речі, замість смаженого арахісу можна взяти несолодке арахісову пасту.

Інгредієнти

  • половина готової курки-гриль
  • половина качана пекінської капусти
  • 2 великі морквини
  • 4-5 стебел зеленої цибулі
  • 1 невеликий пучок кінзи
  • 50 г смаженого арахісу
  • рослинне масло
  • сіль, мелений чорний перець

Для заправки:

  • 30 г смаженого арахісу
  • 3-4 зубчики часнику
  • 3 см свіжого кореня імбиру
  • 3 ст. л. соєвого соусу
  • 2 ст. л. темного кунжутного масла

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Тонко наріжте капусту і очищену моркву. Дрібно наріжте зелену цибулю і стебла кінзи (листочки відкладіть). Змішайте всі підготовлені інгредієнти, крім листочків кінзи. Крок 2 Для заправки очистіть і натріть на тертці імбир і часник. Арахіс всипте в блендер. Додайте імбир, часник, стебла кінзи, соєвий соус, кунжутне масло і 4 ст. л. рослинного. Збийте до однорідності, при необхідності підлив трохи теплої води. Приправте сіллю і перцем. Крок 3 М'ясо курки-гриль зніміть з кістки, видаліть шкіру, розберіть м'якоть руками на шматочки. Додайте курку до овочів, змішайте з заправкою, розкладіть по тарілках, посипте арахісом і листочками кінзи, відразу ж подавайте.

0/5 (0 Reviews)