Цей салат з буряком і адигейським сиром – більш делікатна версія салату, в якому використовуються солоні ропні сири, наприклад, бринза або фета. Секрет особливого смаку цієї страви & nbsp; в тому, що запечена буряк, на відміну від відвареної, & nbsp; не набуває водянистості, а навпаки, концентрує свої кращі смаки. Адигейський сир – дарує салату & nbsp; вершкове, а & nbsp; чудовий соус чудово завершує справу.
Інгредієнти
- 2 середні буряка
- 100 г адигейського сиру
- 200 г Мангольд
- 40 г фундука
- 1 маленький пучок базиліка
- 2 зубчики часнику
- сік половини лимона
- 4 ст. л. оливкового масла
- сіль, мелений чорний перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Розігрійте духовку до 200 ° С. Загорніть вимиту щіткою буряк окремо в фольгу і запікайте до м'якості, 45-70 хв. Обдайте буряк холодною водою, трохи остудіть і очистіть. Наріжте буряк невеликими шматочками. Крок 2
Адигейський сир розкришити. Фундук підсмажте на сухій сковороді без масла, 2 хв., Гарячим насипте в рушник, загорніть, трохи почекайте і енергійно потріть горіхи – таким чином відшарується частина лушпиння. Порубати горіхи не дуже дрібно. Крок 3
У базиліка видаліть стебла, листочки змішайте з мангольдом. На блюдо викладіть мангольд з базиліком, на нього – буряк, адигейський сир і фундук. Крок 4
Для заправки часник роздушіть, очистіть і дрібно порубати. Змішайте часник, оливкова олія, лимонний сік, сіль і перець в ємності з щільно закривається кришкою. Щільно закрийте і добре потрясіть. У вас повинна вийти емульсія. Полийте салат заправкою і відразу ж подавайте.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!