Шашлички з курки з цибулею-пореєм

Ще один спосіб приготувати ніжне куряче філе & ndash; не дати йому пересохнути. Він не вимагає часу на маринування, тому підійде, якщо & nbsp; ви поспішаєте

Інгредієнти

  • 1 кг курячого філе
  • 200 г солоного сала або бекону
  • 1 великий стебло цибулі-порею (біла частина)
  • 2-3 горошини ялівцю
  • сіль, мелена паприка

Для соусу:

  • 200 г смачного натурального томатного соусу
  • 3 ст. л. устричного соусу
  • 1 ч. л. вустерського соусу
  • сік і цедра половини лимона

Покроковий рецепт ПРИГОТУВАННЯ

Крок 1

шашлички з курки з цибулею-пореєм

Сало подморозьте, наріжте тонкими смужками завширшки не менше 5 см, посипте подрібненим в ступці ялівцем. Крок 2

шашлички з курки з цибулею -ПОРЕЕМ

Порей розрізати уздовж навпіл, покладіть листя в окріп на 2 хв., Обсушити. Крок 3

шашлички з курки з цибулею -ПОРЕЕМ

Куряче філе наріжте шматками зі стороною 3 см, приправте сіллю і паприкою. Крок 4

шашлички з курки з цибулею -ПОРЕЕМ

Оберніть кожен шматок спочатку листом порею, потім салом. Крок 5

Нанижіть по 4 шматки на тонкий шампур, смажте на мангалі, весь час повертаючи, 6-8 хв. Крок 6

шашлички з курки з цибулею -ПОРЕЕМ

Для соусу: змішайте всі інгредієнти. Подавайте холодний соус до гарячої курці.

0/5 (0 Reviews)