Ще один спосіб приготувати ніжне куряче філе & ndash; не дати йому пересохнути. Він не вимагає часу на маринування, тому підійде, якщо & nbsp; ви поспішаєте
Інгредієнти- 1 кг курячого філе
- 200 г солоного сала або бекону
- 1 великий стебло цибулі-порею (біла частина)
- 2-3 горошини ялівцю
- сіль, мелена паприка
Для соусу:
- 200 г смачного натурального томатного соусу
- 3 ст. л. устричного соусу
- 1 ч. л. вустерського соусу
- сік і цедра половини лимона
Покроковий рецепт ПРИГОТУВАННЯ
Крок 1
Сало подморозьте, наріжте тонкими смужками завширшки не менше 5 см, посипте подрібненим в ступці ялівцем. Крок 2
Порей розрізати уздовж навпіл, покладіть листя в окріп на 2 хв., Обсушити. Крок 3
Куряче філе наріжте шматками зі стороною 3 см, приправте сіллю і паприкою. Крок 4
Оберніть кожен шматок спочатку листом порею, потім салом. Крок 5
Нанижіть по 4 шматки на тонкий шампур, смажте на мангалі, весь час повертаючи, 6-8 хв. Крок 6
Для соусу: змішайте всі інгредієнти. Подавайте холодний соус до гарячої курці.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!