ШАШЛИК З КУРКИ В МАРИНАДІ З ПИВА І МЕДУ

Шашлик виходить дуже ароматним і все завдяки маринаду, в якому неймовірно вдало поєднуються пиво і & nbsp; мед. Цей маринад особливо хороший з & nbsp; курячим м'ясом. Для філе досить двох годин, а & nbsp; ніжки можна залишити в & nbsp; маринаді на добу.

 ШАШЛИК З КУРКИ В & nbsp; МАРИНАДІ З ПИВА І & nbsp; МЕДУ

Інгредієнти

  • 4 великих філе курячої грудки
  • 3 зубчики часнику
  • 3/4 склянки пива
  • 1/4 склянки соєвого соусу
  • 1/3 склянки рідкого меду
  • 1 ч. л. сушених пластівців чилі
  • 1 ч. Л. діжонськой гірчиці
  • 1 ст. л. оливкового масла
  • кінза для подачі

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Наріжте куряче філе шматочками зі стороною 3 см. Крок 2

 ШАШЛИК З КУРКИ В & nbsp; МАРИНАДІ З ПИВА І & nbsp; МЕДУ

Очистіть і порубати часник. У мисці змішайте мед, гірчицю, оливкову олію і соєвий соус, додайте пластівці чилі, часник і влийте пиво. Розмішайте маринад. Крок 3 Залийте маринадом куряче філе, перемішайте. Накрийте миску плівкою і приберіть в холодильник на 2 ч. Крок 4

 ШАШЛИК з КУРКИ в & nbsp; МАРИНАДІ з ПИВА і & nbsp; МЕДУ

Замочите дерев'яні шпажки в воді за 1 год до смаження, щоб вони не підгоріли і м'ясо легше знімалося з них. Розпаліть вугілля, щоб вони подернулісь білим попелом або розігрійте сковороду-гриль. Нанижіть філе на шпажки, маринад збережіть. Крок 5 Смажте філе над вугіллям, перевертаючи шпажки кожні 2 хв. і змащуючи м'ясо маринадом за допомогою довгої пензлика. Спробуйте філе через 7-8 хв., Воно повинно бути повністю готове. На сковороді-гриль шашлички будуть смажитися швидше, 5-6 хв. Крок 6 Посипте м'ясо кінзою і відразу ж подавайте.

0/5 (0 Reviews)