ФРУКТОВА СУМІШ ДЛЯ паски

Фруктова суміш, що складається з цукатів та родзинок – & nbsp; традиційна & nbsp; добавка до паскам. Її можна купити, але краще приготувати самостоятельно.Ето нескладно і вийде така суміш більш смачною.

 ФРУКТОВА СУМІШ ДЛЯ паски

Інгредієнти

  • 100 г родзинок без кісточок
  • шкірка 5 великих апельсинів
  • шкірка 1 великого лимона
  • 400 г цукру
  • 1 ч. Л. солі
  • 2 г лимонної кислоти
  • кориця або бадьян за бажанням

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Шкірку крупно наріжте, викладіть в каструлю, залийте 2,5 л холодної води. Доведіть до кипіння, зменшіть вогонь і варіть 10 хв. Відкиньте на друшляк, відразу ж промийте холодною водою. Повторіть всю процедуру ще 2 рази, але тепер в воду для варіння кожен раз додавайте по 1/2 ч. Л. солі. Крок 2 Втретє промивши кірки під холодною водою, наріжте їх кубиками зі стороною 5 мм або довгими смужками такої ж товщини. Крок 3 Зваріть сироп з 200 г цукру і 250 мл води. За бажанням можете додати в сироп спеції – корицю, гвоздику або бадьян. Опустіть в нього шкірку, варіть приблизно 30-35 хв. при слабкому кипінні, помішуючи. Скоринки повинні стати майже прозорими, а сиропу залишитися зовсім трохи. У самому кінці варіння додайте лимонну кислоту. Крок 4 Відкиньте цукати на друшляк, дайте стекти сиропу. Викладіть в один шар на застелений папером для випічки деко і сушіть в розігрітій до 40 ° С духовці 2 ч. Густо присипте цукати цукром і знову поверніть в духовку ще на 1 ч. Крок 5 Пересипьте цукати в банку разом з білим і темним родзинками без кісточок. Перед використанням цукати порубати, а родзинки замочіть в ромі.

0/5 (0 Reviews)