Слойки-конвертики з фетою і баранини

Сир фета додасть начинці з баранини & nbsp; особливу пікантність, а в поєднанні з запеченим перцем & nbsp; зробить її ніжною і соковитою. У начинку можна додати багато улюбленої пряної зелені, наприклад кінзи. & Nbsp;

Інгредієнти

  • готове листкове тісто – 400 г
  • перець червоний солодкий – 1 шт.
  • часник – 2 зубчики
  • сир фета – 60 г
  • філе баранини – 300 г
  • масло рослинне – 2 ст. л.
  • сухий орегано – 1 щіпка
  • яйце – 1 шт.
  • сіль і мелений чорний перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Напередодні листкове тісто, не знімаючи упаковки, перекладіть з морозильної камери в холодильник і повністю розморозити. Або дійте згідно з інструкцією на упаковці. Крок 2 Перець викладіть на деко, застелене фольгою, і запечіть в розігрітій до 180 ° С духовці, 15-20 хв. або до темних підпалин. Акуратно перекладіть в поліетиленовий пакет, зав'яжіть його і залиште на 20-30 хв. Пакет відкрийте, видаліть шкірку і насіння. М'якоть наріжте смужками. Крок 3 Одночасно часник роздушіть. Фету наріжте середніми кубиками, м'ясо – невеликими шматочками. Обсмажте баранину з розігрітим маслом до золотистої скоринки. Приправте орегано, часником, сіллю і перцем. Трохи остудіть м'ясо. Крок 4 Розкачайте тісто в тонкий пласт і розрізати на 6 квадратів. На кожну покладіть м'ясо, фету і солодкий перець. З'єднайте протилежні кути, щільно защипніть краю. Перекладіть на деко, застелене папером для випічки. Крок 5 Змастіть слойки злегка збитим яйцем і запікайте в розігрітій до 200 ° С духовці, 12-15 хв. або до повної готовності. Остудіть і подавайте теплими із зеленим салатом.

0/5 (0 Reviews)