Профітролі з маскарпоне І ГІРКИМ ШОКОЛАДОМ

Для профитролей з апельсиновим кремом заварні & quot; булочки & quot; можна приготувати самостійно. Ми ж пропонуємо використовувати вже готові – для економії часу.
& nbsp;

Інгредієнти

  • 200 г вершків (33-38% )
  • 1 апельсин
  • 250 г маскарпоне
  • 2 ст. л. коньяку, рому або віскі
  • 1 базова порція готових профитролей

Для соусу і подачі:

  • 100 г гіркого (від 70% какао) шоколаду
  • цукрова пудра

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Збийте дуже холодні вершки до пишності. Додайте цедру апельсина (трохи залиште для прикраси). Крок 2 Змішайте маскарпоне з коньяком і соком апельсина. Акуратно введіть в отриману суміш третину збитих вершків, перемішуючи лопаткою знизу вгору. Потім додайте другу третину вершків і нарешті третю. Крок 3 Начините апельсиновим кремом профитроли. Крок 4 Для соусу розтопіть шоколад на водяній бані, додайте 6 ст. л. гарячої води, добре перемішайте. Полийте профитроли соусом, присипте їх цукровою пудрою, прикрасьте апельсиновою цедрою.

0/5 (0 Reviews)