СУДАК, ФАРШИРОВАНИЙ мідіями З булгуром

& nbsp; Такий рулет приготувати зовсім не складно. Судака можна замінити на тріску, але майте на увазі: у тріски більш сухе м'ясо.

Інгредієнти

  • 1 цілий судак вагою приблизно 1,7 кг
  • 400 г варено-морожених мідій
  • 80 г булгура
  • сік і цедра 1 лимона
  • 5-6 зубчиків часнику
  • 1 великий (70-80 г) пучок петрушки
  • 100 г топленого масла
  • сіль, мелений суміш перців

Покроковий рецепт ПРИГОТУВАННЯ

Крок 1 Заздалегідь необхідно розморозити мідії в холодильнику, виклавши в стоїть в мисці друшляк. Крок 2 Зваріть булгур в киплячій підсоленій воді згідно з інструкцією на упаковці. Відкиньте на сито і остудіть. Дрібно порубати петрушку і очищений часник, трохи припустити в 3 ст. л. масла, 2 хв. Крок 3 Змішайте зелень з мідіями і булгуром. Приправте сіллю і перцем, половиною лимонного соку і всієї цедрою. Крок 4 Судака випатрати, очистіть від луски. Промийте рибу, обсушити. Кінчик тонкого ножа дуже акуратно підведіть під реберні кістки і зріжте їх – спочатку з одного, потім з іншого боку. Посоліть рибу і поперчіть з усіх боків. Крок 5 Змішайте залишився топлене масло (трохи підігріте) з рештою лимонним соком. Викладіть рибу на застелений пергаментом деко, нафаршіруйте сумішшю булгура і мідій. Змастіть рибу олією з лимоном, обв'яжіть шпагатом. Крок 6 Розігрійте духовку до 140 ° С. Поставте рибу в нижню третину духовки і запікайте, змащуючи маслом з лимоном, приблизно 35 хв.

0/5 (0 Reviews)